Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus végére,...

Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt. :) Én elsejére nem várom, de 31-én fogok tesztelni ha addig nem jön meg. Megyek egy buliba, ha negatív a teszt akkor ihatok. :D
2019. aug. 23. 12:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, saját tapasztalatom nincs, csak az itt olvasottak alapján mondom. Én azért lehet hogy csinálnék egy tesztet reggeliből, hátha vmi gyógyszer kell.

Köszi a drukkot! :)

P

2019. szept. 2. 13:18
 92/111 jety12 ***** válasza:
Én 1 vagyok aki menstruált és megis terhes volt...Március végén megjött majd 2nap kihagyas után ujra vereztem.Vmiért csinaltam tesztet...es egyböl 2 csikos lett...sajnos kiderült van egy hematomam es az vérzett...azt tanácsolom inkább csinalj egy tesztet es nyugodj meg mint kesöbb kiderüljön h baj van...én szurkolok...amugy nekem is csak pár csepp van eddig...
2019. szept. 3. 04:37
 93/111 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

P vagyok, tegnapra nemvartam, nem jött meg, de most reggeli teszt negatív. Valakinek van ilyen tapasztalata?

Mindig 28 napra jön meg. Talán csak túlságosan rá vagyok feszülve?! :(

2019. szept. 3. 05:16
 94/111 anonim ***** válasza:

Most jött meg, már fájt a hasam rendesen. És fáj most is. :(

P

2019. szept. 3. 11:21
 95/111 anonim ***** válasza:
Sajnálom P! Az lett volna a tippem, hogy még fog jönni, ha negatív a teszted, és sajnos úgy is lett. Én meg várom holnap-holnaputánra. JD
2019. szept. 3. 13:30
 96/111 anonim ***** válasza:
Mmint nem várod, ugye? :)
2019. szept. 3. 14:18
 97/111 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen igen, a nem várom a helyes kifejezés, de kezdem belátni, hogy nem történik csoda nálunk. :) JD
2019. szept. 3. 16:58
 98/111 A kérdező kommentje:

JD a tesóm és a férje két évig próbálkoztak. Akkor eldöntötték, hogy örökbe fogadbak, mert a nővérem azt mondta ő nem szurkodja magát hormonokkal ha egyszer a természet nem adja meg neki a babát. Akkor inkább örökbe fogad. Rá két hónapra teherbe esett. Szóval de, vannak csodák.

P sajnálom. De az élet megy tovább. Jönni fog ha itt az ideje. :) Hányadik lurkó lenne?

2019. szept. 3. 21:43
 99/111 anonim ***** válasza:

JD hinni kell! Drukkolok! Bár lehet, pont ez segít, ha elengeded...

Első lenne, úgy 10 éve vágyom rá, de nem volt alkalmas. Hormonok már rendesen dolgoznak bennem, nagyon várom, szeretném.

Kétségbe nem estem azért, és tanultam belőle, hogy a testem (fejem) simán atver. :D

2019. szept. 4. 05:16
 100/111 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajszik! Megígértem, hogy jelentkezem, hát itt a nagy helyzetjelentés: ma megjött rendesen, ahogy vártam. Voltam az eredményeimmel konzultálni a dokimnál, azt mondta, hogy elég gyenge a progim, ezt növelni kell valahogy. Kaptam clostyt, majd utána lesz kontroll vérvétel. JD
2019. szept. 5. 21:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!