Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?
Én mindig is sz dtem valamilyen vitamint, de hagytam közben szüneteket. 4 hónap után két hét pihenő.
Most a HIPP Natal-t iszom, ez mondjuk várandósoknak való, de finom. :D
Még szedek omega3-at, C meg D vitamint.
R vagyok.
Sima sport multivitamint szedek, meg nem tudom mi a neve de ugyanaz mint az inofolic csak negyedannyiba kerül mert nincs kitasakozgatva, meg nekem is van itthon méhpempős méz, néha belenyalok.
Én most úgy érzem, meg fog jönni. Úgy fáj a hasam, ahogy menzesz előtt szokott.
Többieknél mi újság?
Ki milyen tesztet szokott használni?
P
Én is a Facelle tesztre esküszöm. Olcsó és egyértelmű.
JD, kaptál az akciósból? Hányat vettél? :D
Nekem folyamatosan fáj a hasam alja úgy ahogy mensikor szokott. Én is azt hittem, hogy reggelre megjön, de semmi. Csak fehér folyásom van. De még van 2 napom a nem vártig.
Nekem expect tesztem van most itthon. Én mindig azt veszem ami olcsó.
Sziasztok! Jó reggelt!
Ma reggelre elmúlt minden feszülés, mintha nem is közeledne a menzesz. Picit a jobb oldalon érzek vmit, de annyi.
Tegnap este volt egy kis sírás, a semmiből jött rám, hogy hiányzik a kis kedvencem, aki pár hónapja ment el. Nem szoktam pedig. Ez fura volt.
Nekem egy szem x epil van itthon, de elég rosszakat olvasok róla. Azért remélem, nem hagy majd cserben, ha úgy alakul. Lehet, hogy nemvárt reggelén, hétfőn ellövöm.
Nálatok milyen a reggel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!