Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus végére,...

Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt. :) Én elsejére nem várom, de 31-én fogok tesztelni ha addig nem jön meg. Megyek egy buliba, ha negatív a teszt akkor ihatok. :D
2019. aug. 23. 12:23
 61/111 anonim ***** válasza:
R2 voltam :)
2019. aug. 29. 11:03
 62/111 A kérdező kommentje:

Én mindig is sz dtem valamilyen vitamint, de hagytam közben szüneteket. 4 hónap után két hét pihenő.

Most a HIPP Natal-t iszom, ez mondjuk várandósoknak való, de finom. :D

Még szedek omega3-at, C meg D vitamint.

2019. aug. 29. 11:46
 63/111 anonim ***** válasza:

R vagyok.

Sima sport multivitamint szedek, meg nem tudom mi a neve de ugyanaz mint az inofolic csak negyedannyiba kerül mert nincs kitasakozgatva, meg nekem is van itthon méhpempős méz, néha belenyalok.

2019. aug. 29. 13:40
 64/111 anonim ***** válasza:

Én most úgy érzem, meg fog jönni. Úgy fáj a hasam, ahogy menzesz előtt szokott.

Többieknél mi újság?

Ki milyen tesztet szokott használni?

P

2019. aug. 29. 18:44
 65/111 anonim ***** válasza:
Facelle-t szoktam, az mindig jó volt eddig. Amúgy én tegnap éreztem egy kis hasfájást, de mára elmúlt, bár nekem ez inkább PMS szokott lenni. Szerintem ez a hónap megint nem sikerült. Hiába tudom, hogy nem valószínű, de a remény mindig ott motoszkál. JD
2019. aug. 29. 19:01
 66/111 anonim ***** válasza:

Én is a Facelle tesztre esküszöm. Olcsó és egyértelmű.

JD, kaptál az akciósból? Hányat vettél? :D

2019. aug. 29. 21:33
 67/111 A kérdező kommentje:

Nekem folyamatosan fáj a hasam alja úgy ahogy mensikor szokott. Én is azt hittem, hogy reggelre megjön, de semmi. Csak fehér folyásom van. De még van 2 napom a nem vártig.

Nekem expect tesztem van most itthon. Én mindig azt veszem ami olcsó.

2019. aug. 29. 21:36
 68/111 anonim ***** válasza:
Nem, mert itt a városban (kisváros) csak egy rossmann van, abba meg már nem volt. Ha meg beutazok érte, akkor máris nem éri meg. Úgyhogy majd remélem, hogy mire kell, pótolják. Hátha. ☺️ JD
2019. aug. 29. 22:11
 69/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Jó reggelt!

Ma reggelre elmúlt minden feszülés, mintha nem is közeledne a menzesz. Picit a jobb oldalon érzek vmit, de annyi.

Tegnap este volt egy kis sírás, a semmiből jött rám, hogy hiányzik a kis kedvencem, aki pár hónapja ment el. Nem szoktam pedig. Ez fura volt.

Nekem egy szem x epil van itthon, de elég rosszakat olvasok róla. Azért remélem, nem hagy majd cserben, ha úgy alakul. Lehet, hogy nemvárt reggelén, hétfőn ellövöm.

Nálatok milyen a reggel? :)

2019. aug. 30. 05:18
 70/111 anonim ***** válasza:
Jujj de korán van, P voltam. :D
2019. aug. 30. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!