Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus végére,...

Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt. :) Én elsejére nem várom, de 31-én fogok tesztelni ha addig nem jön meg. Megyek egy buliba, ha negatív a teszt akkor ihatok. :D
2019. aug. 23. 12:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 A kérdező kommentje:
Ma úgy döntöttem, hogy holnap ellövöm ezt a tesztet amit vettem. Nem vagyok egy korán tesztelő, de valahogy muszáj. :D holnap lesz a 11. dpo. Korai tudom. :) De furán szurkál a hasam is. Persze az utalhat a menstruációra is. Na holnap kiderül. Megírom mi lett. :D
2019. aug. 27. 16:45
 42/111 anonim ***** válasza:
Én is 10. DPO ma, pénteken tervezek tesztelni.
2019. aug. 27. 17:06
 43/111 anonim ***** válasza:
Hát igen, korai, de azért szurkolok nektek! És ne tessék csüggedni, ha negatív! :) JD
2019. aug. 27. 17:39
 44/111 anonim ***** válasza:

Majd tegyétek fel bármi is lesz!

Drukkolok nagyon. 😊 💗

2019. aug. 27. 18:32
 45/111 A kérdező kommentje:

Köszi a drukkot. Ma szinte egész nap enyhén feszül a hasam alja.

Este beültem a kádba egyet lazítani és amikor törölköztem láttam 3 gombostű fejnyi vérpöttyöt a fehér törülközőn. :) Nem vagyok dilis. :D

Holnap reggel jelentkezem.

Drukkolok nektek is.

2019. aug. 27. 21:51
 46/111 anonim ***** válasza:

Na mizu kérdező :)

Én vagyok aki szintén ma a 11.DPOn van, a hőm jól áll, premens tünetem nincs. 2 nap és tesztelek :)

2019. aug. 28. 08:05
 47/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajszik! Visszajött a laborom, 23,1 a progim (a 19 napi, még lesz egy 21. napi is). Kevéske, de határértéken belül van. Majd ötödikén megyek dokihoz vissza,majd ő megmondja a tutit.

Kérdező! Teszteltél? 😊 JD

2019. aug. 28. 09:31
 48/111 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy csak most jelentkezem. De a kisfiam lefoglalt. Megcsináltam a tesztet. Persze hómező lett. :) De nem bánkódok rajta. Erős görcseim voltak éjszaka meg reggel is. Nem csak apró szurkálás. Nem tudom mit jelenthet, de annyira nem örülök neki. :/ A fejem is majd szétszakadt. Mostmár a görcs elmúlt szerencsére, de azt hittem reggelre megjön. Ti hogy vagytok?
2019. aug. 28. 12:18
 49/111 anonim ***** válasza:

A jóstesztelős vagyok (legyek ezután 'R').

Tegnap este megjött sajnos, szóval a negyedik hónap is hiába. :( Nincs mit tenni, indul az ötödik... Majd most.

2019. aug. 28. 13:19
 50/111 A kérdező kommentje:

JD! Akkor nagy baj nem lehet. Az már fél siker, ha a hormonok jók. ;) Gondolok rád a következő ciklusban.

R! Sajnálom, de új ciklus, új remény. Rendeltem én is LH tesztet, de még nem jött meg.

Vettem azért még egy hcg tesztet ha szombatig nem jön meg, de fáj a derekam is, úgyhogy nem reménykedem. Fel is vagyok puffadva.....

Valaki még tesztel mostanában?

2019. aug. 28. 14:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!