Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?
Én, pénteken a 13.dpon. Egyszer ezt gondolom, egyszer azt. Meglátjuk
R2
Nekem még van egy hetem a nemvártig, de nem fűzök hozzá sok reményt, hogy pont most lenne baba, mikor elkezdtük a kivizsgálásokat. A férjemnek viszont csak sajnos október elejére adtak időpontot az andrológián, hát addig megőrülünk!
R, sajnálom, de ne csüggedj, új esély.
R2, rád is vonatkozik! 😊
Kérdező, tudod, amíg nem jön meg, van esély. :)
JD
Sziasztok! Kezdetektől olvaslak titeket, de úgy voltam vele, ha írok is, már túlságosan rápörgök a témára. Na hát így is rá vagyok, már mindegy! :D
Én hétfőre nem várom, azaz 2-ára. Ez az első, jó időben próbálkozós hónapunk.
Múlt pénteken reggel volt egy pici barna folt a tisztaságin, azóta szorulásom van és nagyon feszül a hasam. Már olyan, mint egy labda. Persze ez lehet premens is, és tudom, hogy sok esély nincs elsőre 35 felett, de persze azért egész nap ekörül forognak a gondolataim. :) Tesztelni kedden terveztem, ha kibírom addig.
Ja, a ciklusaim pontosan 28 naposak. Ovut nem néztem pontosan, nem tudom, csak nagyjából, mikor lehetett.
Szia! Szurkolok neked is. Elsőre is van akinek sikerül. Miért ne lehetnél az pont te. ;) Hogyan nevezhetünk?
Én majd szombaton tesztelek csak ha addig nem jön meg. De csak azért nem várom meg a nem vártat, mert lánybúcsúba megyek és ha pluszos a teszt akkor nem iszom alkoholt. :)
Köszi! :)
Mondjuk legyek P. :) Mert miért ne lehetnék Pont én! :D
Igen, azt olvastam. Drukkolok! :)
Tegnap este szurkalt a hasam, egyszer a huvelyemnel is éreztem, és olyan furán fáj a fejem. Fejfájós vagyok, de ez most nem az a durva. És minden hajnalban kelek, mert pisilnem kell, pedig eddig ez nem volt jellemző.
Kíváncsi leszek, hogy mindezt csak beképzelem-e, vagy jók a megerzeseim.
Egy kérdés merült fel bennem: ti mit szedtek, mmint vitamint?
Én kimondottan terhes vitamint nem szedek, csak külön c, d és most már a nőgyógyász javaslatára e vitamint, valamint minden nap pici kanálnyi méhpempős, propoliszos mézet eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!