Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus végére,...

Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt. :) Én elsejére nem várom, de 31-én fogok tesztelni ha addig nem jön meg. Megyek egy buliba, ha negatív a teszt akkor ihatok. :D
2019. aug. 23. 12:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:

Én, pénteken a 13.dpon. Egyszer ezt gondolom, egyszer azt. Meglátjuk

R2

2019. aug. 28. 17:15
 52/111 anonim ***** válasza:

Nekem még van egy hetem a nemvártig, de nem fűzök hozzá sok reményt, hogy pont most lenne baba, mikor elkezdtük a kivizsgálásokat. A férjemnek viszont csak sajnos október elejére adtak időpontot az andrológián, hát addig megőrülünk!

R, sajnálom, de ne csüggedj, új esély.

R2, rád is vonatkozik! 😊

Kérdező, tudod, amíg nem jön meg, van esély. :)

JD

2019. aug. 28. 17:26
 53/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kezdetektől olvaslak titeket, de úgy voltam vele, ha írok is, már túlságosan rápörgök a témára. Na hát így is rá vagyok, már mindegy! :D

Én hétfőre nem várom, azaz 2-ára. Ez az első, jó időben próbálkozós hónapunk.

Múlt pénteken reggel volt egy pici barna folt a tisztaságin, azóta szorulásom van és nagyon feszül a hasam. Már olyan, mint egy labda. Persze ez lehet premens is, és tudom, hogy sok esély nincs elsőre 35 felett, de persze azért egész nap ekörül forognak a gondolataim. :) Tesztelni kedden terveztem, ha kibírom addig.

Ja, a ciklusaim pontosan 28 naposak. Ovut nem néztem pontosan, nem tudom, csak nagyjából, mikor lehetett.

2019. aug. 28. 19:53
 54/111 A kérdező kommentje:

Szia! Szurkolok neked is. Elsőre is van akinek sikerül. Miért ne lehetnél az pont te. ;) Hogyan nevezhetünk?

Én majd szombaton tesztelek csak ha addig nem jön meg. De csak azért nem várom meg a nem vártat, mert lánybúcsúba megyek és ha pluszos a teszt akkor nem iszom alkoholt. :)

2019. aug. 28. 22:11
 55/111 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

Mondjuk legyek P. :) Mert miért ne lehetnék Pont én! :D

Igen, azt olvastam. Drukkolok! :)

Tegnap este szurkalt a hasam, egyszer a huvelyemnel is éreztem, és olyan furán fáj a fejem. Fejfájós vagyok, de ez most nem az a durva. És minden hajnalban kelek, mert pisilnem kell, pedig eddig ez nem volt jellemző.

Kíváncsi leszek, hogy mindezt csak beképzelem-e, vagy jók a megerzeseim.

2019. aug. 29. 05:15
 56/111 anonim ***** válasza:

Egy kérdés merült fel bennem: ti mit szedtek, mmint vitamint?

Én kimondottan terhes vitamint nem szedek, csak külön c, d és most már a nőgyógyász javaslatára e vitamint, valamint minden nap pici kanálnyi méhpempős, propoliszos mézet eszem.

2019. aug. 29. 10:39
 57/111 anonim ***** válasza:
Jah, P voltam. :)
2019. aug. 29. 10:39
 58/111 anonim ***** válasza:
Én egy ideig femonion 0-t szedtem, most a trineszter babatervezősét szedegetem. Igazából egy ideje már teljesen elfelejtettem rendszeresen szedni, csak ha eszembe jut, akkor veszem be. Mondjuk sosem volt semmi gond a vérképemmel, változatosan eszem, amibe belefér néha egy kis bűnözés is... 😉 Mostanság nem fordítottam a vitaminokra nagy gondot, mert én igazából már lelkiekben teljesen arra gondolok, hogy majd lombik lesz. Jd
2019. aug. 29. 10:48
 59/111 anonim ***** válasza:
Bocsi, véletlenül elküldtem. Szóval igen, az még jó sok idő lesz, majd ha elkezdtük, ráérek "töltekezni". JD
2019. aug. 29. 10:50
 60/111 anonim ***** válasza:
D, E, C, Magnezium és folsav.
2019. aug. 29. 11:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!