Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus végére,...

Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt. :) Én elsejére nem várom, de 31-én fogok tesztelni ha addig nem jön meg. Megyek egy buliba, ha negatív a teszt akkor ihatok. :D
2019. aug. 23. 12:23
 71/111 A kérdező kommentje:

Szia! Igen jó korán van. Gondolom te dolgozni mentél. :D

Tegnap volt egy folt barnázásom, na mondom holnapra már tényleg megjön. A hasam is görcsölget, de szerencsére nem jött. Bár még jöhet. Én holnap tesztelek ha nem jön meg.

Szerintem jó az xepil. Ha akkor tesztelsz amikor kimarad a menstruációd, akkor már mutatni fogja. Én is használtam többször is. Csak annyi, hogy a csík helye mindig látszik. Ezt sokon nagyon halvány pozinak hiszik,vpedig csak a reagens helye látszik. De ha baba van a dologban akkor úgyis mutatni fogja. Sok sikert. 🤞🙊🙈

2019. aug. 30. 07:47
 72/111 anonim ***** válasza:
100%
P, az én egyetlen terhességi tünetem mindig kizárólag a sírás volt. A harmadik gyerekemnél már a teszt előtt tudtam hogy sikerült, mert azon zokogtam, hogy mi lett volna ha nem találkozok a férjemmel anno. 😆 Szóval szerintem ez nagyon bíztató.
2019. aug. 30. 07:51
 73/111 anonim ***** válasza:

Igen, másik városba járok dolgozni.

Azért az biztató, h nem jött meg reggelre sztem! Drukkolok!

Szóval csak az egyértelmű xepil pozitív. Értem. Azért ma lehet veszek egy mindenki által dicsért facellet.

Köszi a biztatást, tényleg fura volt a sírás. De akkor miért múlt el a mindjárt megjön érzés? Valakinek volt ilyen?

2019. aug. 30. 08:13
 74/111 anonim ***** válasza:
Na jó, már nem foghatom arra, hogy korán van. :D P voltam. 😁
2019. aug. 30. 08:13
 75/111 anonim ***** válasza:

Most jött szembe, tényleg jellemző terhesség esetén az orrdugulás? Sosem hallottam. Ez lehet korai jel is? Ti hallottatok róla?

Nekem van az utóbbi időben, most éjjel is, picit véres is volt.

Persze, már minden jel. :D Jajj de nem szeretnék koppanni! :)

P

2019. aug. 30. 09:48
 76/111 anonim ***** válasza:
Igen, a fül- orr- gégészem mondta, hogy jellemző a harmadik trimeszterben orrdugulás. Igazából azért kérdeztem, mert szénanáthás vagyok, és arra voltam kíváncsi, hogy van-e olyan gyógyszer, amit lehet terhesen szedni. Mondta, hogy gyógyszert nem igazán, de vannak nagyon jó orrsprayk, amiket lehet olyankor is alkalmazni, ne aggódjak, majd megoldjuk. JD
2019. aug. 30. 11:23
 77/111 A kérdező kommentje:
Nekem volt amikot terhes voltam orrdugulás, de az első trimeszterben. Nekem azt mondta a doki, hogy használják nyugodtan orrspray-t ha kell. De nekem csak éjszakára kellett különben nem tudtam volna aludni. Az nagyon rossz volt, szerencsére a hányingerrel egyidőben elmúlt. :)
2019. aug. 30. 12:17
 78/111 A kérdező kommentje:

JD neked kell menned majd még vérvételre? Mit mondott a doki az eredményedre?

Mikor lesz ovud? :)

2019. aug. 30. 12:22
 79/111 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tűnik holnapra megjön. Elkezdtem kicsit vérezni. Még gyenge, de nekem így kezdődik. De sebaj. Úgyis rendeltem egy csomó LH tesztet. :D
2019. aug. 30. 19:46
 80/111 anonim ***** válasza:
Kérdező, minden este így fekszel le és reggel mindig írod, hogy nem jött meg. 😉
2019. aug. 30. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!