Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?
Na akkor hátha az hamar segíteni fog. Már az is valami, hogy rendszeres a ciklusod. Én elkezdtem inni a cickafark teát. Remélem nem zavar be a ciklusomba. Ovu után még palástfüvet iszom majd.
Az LH tesztem persze nem jött meg. De végülis nem élet halál kérdése. :D
R vagyok, most peteérek. 😊
Hogy álltok csajok? Tesztelünk 14 nap múlva?
R vagyok
Mindig van kis barnázás nálam ovukor, de most valami brutál barna nyálka távozott. Remélem hogy ez valami extra szuper peteérést jelent, és nem valami gondot... 🙄
Vettem végül LH tesztet a rossmannban. Megcsináltam egyet.
Hát vagy holnap vagy holnapután lesz ovum asszem.
R vagyok, nekem a tegnapi pozi, a mai már nagyon nem. Dél körül tettünk is a sikerért. 😊 Most majd jön 2 hét reménykedés, aztán pofáraesés. 🥺 Na nem nyavalygok.
Neked ma pozi, holnap valószínűleg ovud lesz, mindent bele! 💏 Csak sikerül valakinek ez a hónap!
Csináltam egy tesztet most az előbb. Kíváncsi voltam csökkent e az LH szint, de még erősebb lett. Úgyhogy ma még nem volt ovum szerintem. Majd talán holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!