Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt. :) Én elsejére nem várom, de 31-én fogok tesztelni ha addig nem jön meg. Megyek egy buliba, ha negatív a teszt akkor ihatok. :D2019. aug. 23. 12:23
21/111 anonim válasza:
Csináltam de elég fura. Mindjárt felteszem. Az alsó a mai, nem csináltam vele semmit, magától lett ilyen.
22/111 anonim válasza:
23/111 A kérdező kommentje:
Mindenesetre erősödött. Akkor ez lehet jelent valamit. :)
2019. aug. 25. 15:01
24/111 anonim válasza:
Hm, érdekes. És reggelente csinálod, vagy délutánonként? JD
25/111 anonim válasza:
Úgy olvastam, hogy jóstesztelni reggeli elsőből kell. Úgy csinálom. Bár kérdés mi az első, mert minden hajnalban 4 és 5 között kimegyek pisilni, de akkor nem tesztelgetek, visszafekszem gyorsan és alszom, de nem iszok sosem. Reggel amikor felkelek, akkor szoktam tesztelni, lehet, hogy az már akkor második?
26/111 A kérdező kommentje:
Én is pisilek hajnalban. Szerintem az nem számít. Ha közben nem iszol meg egy liter vizet. :)
2019. aug. 25. 21:48
27/111 anonim válasza:
A mai LH teszt nem erősödött, persze csináltam egy terhességit is. Volt itthon egy facelle, teljesen negatív. 12. DPO. Ez a hónap sem sikerült :(
Drukkolok mindenkinek, legyen több szerencsétek mint nekem!
28/111 A kérdező kommentje:
Még azért nem biztos. Amikor a kisfiammal terhes lettem csak a 14. Dpo-n mutatta. Akkor is borzasztó halvány volt. Ha érdekel majd feltöltöm mert megvan. :)
2019. aug. 26. 09:03
30/111 anonim válasza:
Nincs még veszve a dolog szerintem sem. Drukkolok! 😚 JD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!