Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem akarta, de mégis...

Aki nem akarta, de mégis programcsászára lett hogyan dolgozta fel?

Figyelt kérdés
Még csak 28 hetes vagyok, de sajnos a nagyajkaimnál is tiszta visszér vagyok és azt mondta a dokim, hogyha ilyen ütemben romlik csak programcsászár jöhet szóba. 20 hónapja szültem repedés, vágás nélkül elég gyorsan. Akkor is már csúnyálk voltak, de sajnos most gyorsabban romlik. Mindent megteszek, hogy ezt elkerüljem (krém, torna, harisnya), de a dokim mindenben túl óvatos, félek, hogy nem lesz választásom. Borzasztóan nem szeretnék programcsászárt!!!

2018. júl. 18. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
24%

Ahogy olvasgatom két napja ezt a kérdést, totál az jut eszembe, mint amikor azt akarja valaki "feldolgozni", hogy nem az óhajtott nemű egészséges (!) gyermeke fog születni. El se tudom képzelni, hogy milyen választ, vagy tapasztalatot vársz. A dokid (keveseknek van ilyen lelkiismeretes, odafigyelő, korrekt dokija) kerek-perec megmondta, hogy mi a helyzet. Feldolgozni szerencsétlenséget, traumát kell, ez meg egy helyzet, amit el kell fogadni. Mindenki más, akinek program (vagy akármilyen) császárral kellett, hogy megszülje a babáját, a józan, felnőtt eszével felfogja, hogy az ő és a magzata egészségének érdekében műtét szükséges. Pont. Innentől nincs mit feldolgozni. Ezért értelmezhetetlen mások számára a kérdésed. Te mész szembe az autópályán, nem a másik 100, aki szembe jön...

Egyébként az is segítene, ha elmondanád, pontosan miért van ellenérzésed a műtéttel szemben. Nekem két császárom volt, egy sürgősségi és egy tervezett, ikrekkel. Talán tudnék segíteni, hogy eloszlassam az alaptalan félelmeidet, most komolyan.

2018. júl. 19. 14:39
 52/65 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok, hogy másoknak mik a valós problémák. Nekem is volt egy lepényleválásom most a kisfiammal, ömlött belőlem a Vér, milliószor voltunk ügyeleten legalább, majd mikor azt hittük már minden rendben kiderült, hogy egy hatalamas hematóma van a méhfal és a magzatburok között. Sok hetet feküdtem, a kislányomat nem tudtam ellátni, segítségünk nem volt a Férjemmel... De azért, mert valakinek 10000-szer rosszabb, mint nekem attól még zavarhat ez a dolog. Ilyen alapon senkinek semmi baja ne legyen az életével, mert vannak nála sokkal rosszabb helyzetben levők.
2018. júl. 19. 15:02
 53/65 anonim ***** válasza:
29%

Nem, kérdező! Ne azért ne picsogj,mert másnak sokkal rosszabb. Azért ne picsogj,mert nincs rá okod. Ha ez számodra ok bármire,amit fel kell dolgoznod,az max azért van,mert vagy

-életképtelen vagy,esetleg

- egy kiállhatatlan makacs önfejü természeted van,eért nem bírsz semmit elviselni,ha nem úgy történik,mint a kis buksidban.

-Végső lehetőség,hogy maga a kérdező egy troll.

2018. júl. 19. 15:20
 54/65 A kérdező kommentje:
A háromból egyik se igaz😆.
2018. júl. 19. 15:26
 55/65 anonim ***** válasza:
26%
De egyáltalán képes vagy megfogalmazni azt, hogy mi a problémád a műtéttel? Sokat segítene a helyzet feloldásán számodra is.
2018. júl. 19. 15:27
 56/65 A kérdező kommentje:
Először is szeretném leírni, hogy többen félreértettek, akik a sűrgösségi császárukat írták le, az teljesen más eset. A szülésélmény ami elveszik, az izgulás, hogy mikor indul be, hogy bemegyünk a kórházba, az egész. A legfontosabb, hogy a gyereknek nem gondolom, hogy jó, hogy mindenféle fájás, felkészülés nélkül kiveszik.
2018. júl. 19. 15:35
 57/65 anonim ***** válasza:
75%
Megbeszéled a dokiddal, hogy előtte infúzióban kapod az oxit, és utána kezdik a császárt. Jobb helyeken ez a protokoll része, de tény, hogy van, ahol "nem húzzák az időt" ilyesmivel. Választott orvosnál ez nem fordul azért elő.
2018. júl. 19. 15:50
 58/65 anonim ***** válasza:
Lehetséges a "vajúdtatás" a műtét előtt oxival, ha nem sürget annyira az idő és nincs egyéb ellenjavallat. Mellesleg én vajúdtam egy 7 órát a fiammal a műtét előtt, mert ugye sima szülésnek indult, az ikrekkel viszont nem. Semmi különbséget nem látok emiatt, nem látom, hogy bármi hátránnyal járna/járt volna a vajúdás hiánya.
2018. júl. 19. 15:54
 59/65 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam, jól hangzik. Én arra is gondoltam, hogy megkérem, hogy várjuk meg, hogy beindul és utána császározzon meg.
2018. júl. 19. 15:55
 60/65 A kérdező kommentje:
Az a félő, hogy azért nem akar majd vajúdtatni, mert a kislányom elég gyorsan megszületett és gondolom ha belekerül a szülőcsatornába már nincsen visszaút.
2018. júl. 19. 16:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!