Aki nem akarta, de mégis programcsászára lett hogyan dolgozta fel?
Azoktól vársz választ, akik megsimogatják a kis buksid és bólogatnak...
Oké. Így is lehet. Majd dugd a kérdésed a doki orra alá, hogy te biza bele nem egyezel a programcsászárba, mert itt a gyakorin ennyien mást mondtak! 😂
Te komolyan egészségügyben dolgozol??
A lelki oldalát akarod? Ha már van gyereked, pontosan tudnod kell,hogy mennyi minden történhet egy gyermekkel fogantatástól kezdve a szülésen át az ovodáig stb stb. Történhetnek tragédiák a gyermekkel és az anyukával is. Szülés előtt,közben és akár még utána is. Aztán jönnek a betegségek,az ovis konfliktusok, iskolai nehézségek stb....
Ha neked anyaként mégis azt kell feldolgoznod,hogy esetleg császár lesz,akkor nem készültél gel lelkileg az anyaságra. Fordulj szakemberhez.
Nincs ezen mit feldolgozni, de ha te úgy èrzed, hogy ezen nem tudsz atlepni, szakambert kell keresni, aki lehet hogy pàr beszèlgetès alatt megoldja. Nincs abban semmi rossz.
Ìme a legcsodàsabb pèlda, èn mièrt vàlasztottam a programozott csàszàrt. Ezèrt. Semmi màsèrt. Mert az egèszsègügy tele van ilyenekkel mint te. Bevesztek a fejetekbe valami ökörsèget ès toljàtok keresztül mindenen èletre halàlra. Hiàba mondanàm, hogy edàt szeretnèk meg gâtvèdelmet, a dokinak lennè kiszolgaltatva, aki valojaban ki tudja milyen hulyeseghez ragaszkodik a fejeben(talalkoztam olyannal aki mindenkinek beigeri az edat majd senkinek nem ad mert ő sem birja feldolgozni h nem 1920 van...) Ha Angliàban, Nèmetorszâgban vagy Amerikâban szültem volna, ahol nem a közèpkorban èlnek szüles tekinteteben megprobaltam volna a huvelyi szulest en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!