Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem akarta, de mégis...

Aki nem akarta, de mégis programcsászára lett hogyan dolgozta fel?

Figyelt kérdés
Még csak 28 hetes vagyok, de sajnos a nagyajkaimnál is tiszta visszér vagyok és azt mondta a dokim, hogyha ilyen ütemben romlik csak programcsászár jöhet szóba. 20 hónapja szültem repedés, vágás nélkül elég gyorsan. Akkor is már csúnyálk voltak, de sajnos most gyorsabban romlik. Mindent megteszek, hogy ezt elkerüljem (krém, torna, harisnya), de a dokim mindenben túl óvatos, félek, hogy nem lesz választásom. Borzasztóan nem szeretnék programcsászárt!!!

2018. júl. 18. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
58%
Írod hogy eü-s vagy magad is. Számomra ijesztő hogy ennyire felszínes, ostobaságon nyavalygó hisztérikák dolgozhatnak az eü-ben! Neked nemhogy nyenyerézni kéne egy programcsászáron, hanem pont hogy megnyugtatni a hozzád hasonló irreális "félelemmel" (allűrrel) élőket.
2018. júl. 18. 17:12
 32/65 A kérdező kommentje:
Csak azt töröltettem ki, ami alpári válasz volt. Azt hiszem elég világosan leírtam kiktől várok válaszokat.
2018. júl. 18. 17:46
 33/65 anonim ***** válasza:
19%

Azoktól vársz választ, akik megsimogatják a kis buksid és bólogatnak...

Oké. Így is lehet. Majd dugd a kérdésed a doki orra alá, hogy te biza bele nem egyezel a programcsászárba, mert itt a gyakorin ennyien mást mondtak! 😂

Te komolyan egészségügyben dolgozol??

2018. júl. 18. 20:51
 34/65 A kérdező kommentje:
Nem buksi simogatásra vágyom, hanem ami a kérdésembe szerepel arra keresek választ, akivel hasonló történt: “Hogyan dolgozta fel?” Szerintem elég egyszerű a kérdésem.
2018. júl. 18. 21:20
 35/65 A kérdező kommentje:
A dolog lelki oldalát keresem, nem azt, hogy miért vagyok hülye, hogy nem szeretném a császárt. Az egy másik kérdés, hogy nem értetek velem egyet.
2018. júl. 18. 21:25
 36/65 anonim ***** válasza:
19%
Nem azért vagy "hülye" (bár ezt se mi írtuk), mert nem akarsz programcsászárt...hanem azért mert van egy orvosod, aki foglalkozik veled és az itteni válaszok alapján akarsz mindenáron szembemenni vele!
2018. júl. 18. 21:32
 37/65 anonim ***** válasza:
60%

A lelki oldalát akarod? Ha már van gyereked, pontosan tudnod kell,hogy mennyi minden történhet egy gyermekkel fogantatástól kezdve a szülésen át az ovodáig stb stb. Történhetnek tragédiák a gyermekkel és az anyukával is. Szülés előtt,közben és akár még utána is. Aztán jönnek a betegségek,az ovis konfliktusok, iskolai nehézségek stb....

Ha neked anyaként mégis azt kell feldolgoznod,hogy esetleg császár lesz,akkor nem készültél gel lelkileg az anyaságra. Fordulj szakemberhez.

2018. júl. 18. 21:36
 38/65 A kérdező kommentje:
Pedig ezt kell feldolgoznom, nem érzem, hogy ezzel szakemberhez kellene fordulnom. Nem akarok Vele szembe menni, erről szó sincsen. A kérdés még mindig úgy szól és azokhoz, hogy “hogyan dolgozzam fel?” Nem úgy, hogy “mivel győzzem meg az orvosomat, hogy ne legyen programcsászárom?” Természetesen történhetnek tragédiák, rossz dolgok, de nekem most ez a problémám. Ha valakinek ez nem az, akkor ne válaszoljon.
2018. júl. 18. 22:00
 39/65 anonim ***** válasza:
30%
Tehát, még az sem biztos, hogy programcsászárod lesz, de te már fel akarod dolgozni...
2018. júl. 19. 05:54
 40/65 anonim ***** válasza:
12%

Nincs ezen mit feldolgozni, de ha te úgy èrzed, hogy ezen nem tudsz atlepni, szakambert kell keresni, aki lehet hogy pàr beszèlgetès alatt megoldja. Nincs abban semmi rossz.

Ìme a legcsodàsabb pèlda, èn mièrt vàlasztottam a programozott csàszàrt. Ezèrt. Semmi màsèrt. Mert az egèszsègügy tele van ilyenekkel mint te. Bevesztek a fejetekbe valami ökörsèget ès toljàtok keresztül mindenen èletre halàlra. Hiàba mondanàm, hogy edàt szeretnèk meg gâtvèdelmet, a dokinak lennè kiszolgaltatva, aki valojaban ki tudja milyen hulyeseghez ragaszkodik a fejeben(talalkoztam olyannal aki mindenkinek beigeri az edat majd senkinek nem ad mert ő sem birja feldolgozni h nem 1920 van...) Ha Angliàban, Nèmetorszâgban vagy Amerikâban szültem volna, ahol nem a közèpkorban èlnek szüles tekinteteben megprobaltam volna a huvelyi szulest en is.

2018. júl. 19. 07:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!