Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valószínűleg elszámolták a...

Valószínűleg elszámolták a szülés időpontját, mégis indítanak, ez nem baj?

Figyelt kérdés

Elvileg ma vagyok 40+4. De biztosan elszámolás történt. Az orvos is azt mondta, ennek ellenére hétfőn indít, ha addig nem történik semmi.

Ez így nem baj? Nagyobb eséllyel lesz így császár belőle, igaz?

Bizonytalan vagyok jó e az indítás..

2018. máj. 23. 04:46
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

A babanak semmi baja nem lesz mar ugyis csak napok kerdese lenne maximum.

Azert mert inditjak meg nem jelenti hogy csaszar lenne nagyobb esellyel. Az maximum akkor lesz ha valami gond adodna, ugyanugy mintha magatol indult volna be.

Es celszerubb meginditani mert tul sokaig nem egeszseges bent tartani.

Konnyu szulest es Boldog babazast kivanok!:)

2018. máj. 23. 05:05
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Én nem örülnék neki, de gond nem lesz. Anno a szobatársamat így indították, ő is állította, hogy egy héttel el van számolva. Viszonylag könnyen és gyorsan megszületett a kisfiú, nen volt gond, de tényleg hagyhatták volna még, 2,5 kg volt csak.

Nekem programcsászárral vették ki a lányomat 38 hetesen (faros volt, ezért kellett császár). 38+6-ra írta ki a doki a császárt, de nem vette figyelembe, hogy UH szerint 6 nappal kisebb az elejétől kezdve. Gond ebből sem lett, de őt is kellett volna még hagyni, nagyon pici lett, 2,2 kg.

2018. máj. 23. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
29%

En nem orulnek neki, mert az inditott szules nem valami idealis...

Az egyetlen elonye az, hogy tudod, mikor fogsz szulni.

Nekem volt sima (az elso) es inditott is (a masodik). Az elsonel sokkal jobb es “termeszetesebb” volt minden, izgalmasabb is es ami fontos, a sajat tempomban vajudhattam ugy, ahogy akartam.

Az inditottnal nekem nagyon illuzio rombolo volt az, hogy idore mentunk, minden mesterseges volt. Hiaba volt fogadott orvos, aki raadasul jo orvos is, megis ugy tunt, mintha siettetnenek, tolta az oxitocint is, az infuzio miatt alig volt mozgasterem vajudas kozben, a fajasok meg teljesen masok voltak, mint a siman indulonal. Igaz, hogy 5 ora helyett csak alig 3 ora volt a vajudas, de ennyit nem ert. Jah, a tultolt oxi miatt olyan gyorsan es olyan erovel jott az elso tolofajas, hogy szetrepedt a mehszajam, tehat nem is a gatam, hanem a mehszaj. Meg nem volt teljesen elsimulva, de hirtelen jott a tolofajas es vissza sem tudtam tartani. A lepennyel is voltak gondok, de azt mar nem reszletezem.

A lenyeg, hogy lehet, hogy csak szerencsetlen voltam es nalam igy jott ossze, de ha nem lenne egeszsegugyileg indokolt oka a baba miatt, vagy miattam, akkor en nem akarnek inditott szulest. Nalam sajnos muszaj volt es nem a terhessegi kor miatt.

2018. máj. 23. 07:13
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Nekem az elsőt indították, császár lett sajnos, több, mint 20 óra intenzív vajúdás után. A többivel mindent visszautasítottam, ami mesterséges dolog, gyönyörű szülések voltak. Az indítás csak az orvosoknak jó, sem a babának, sem az anyukának nem.
2018. máj. 23. 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Addig még bőven van esélyed, hogy megindul.

Én is 2 éve egy hétfői napra voltam előjegyezve indításra a másodikkal, akkor lettem VOLNA 41+1. Kerek 41 hétre, vasárnap megszültem spontán.

(Az első magától 38+4-re született. A harmadik meg majd augusztusban kiderül...)

2018. máj. 23. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Te hogy érzed, hány nappal vagy elszámolva? Próbálj egyezkedni a dokival. Elvileg 10 napot kötelesek várni ha minden ok..
2018. máj. 23. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam aggódtak a pici súlya miatt így indítottak 39.héten . Összesen 5 óra alatt meglett a kicsi természetes úton . Én is aggódtam mert nem akartam császárt de hála istennek minden rendben volt.
2018. máj. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!