Aki nem akarta, de mégis programcsászára lett hogyan
dolgozta fel?
Figyelt kérdés
Még csak 28 hetes vagyok, de sajnos a nagyajkaimnál is tiszta visszér vagyok és azt mondta a dokim, hogyha ilyen ütemben romlik csak programcsászár jöhet szóba. 20 hónapja szültem repedés, vágás nélkül elég gyorsan. Akkor is már csúnyálk voltak, de sajnos most gyorsabban romlik. Mindent megteszek, hogy ezt elkerüljem (krém, torna, harisnya), de a dokim mindenben túl óvatos, félek, hogy nem lesz választásom. Borzasztóan nem szeretnék programcsászárt!!!
Várom még a tapsztalatokat a témával kapcsolatban.
2018. júl. 19. 08:48
42/65 anonim válasza:
No és kinek a tapasztalatát várod?
Azét,akinek programozott császárműtéte volt, vagy akinek visszeres a puncija?
2018. júl. 19. 09:04
43/65 A kérdező kommentje:
Nem fogok belemenni egymás sértegetésébe, mert nem ismerjük egymást, a feltett kérdésem egyértelmű.: “Aki nem akarta, de mégis programcsászára lett hogyan dolgozta fel?”
2018. júl. 19. 09:32
44/65 anonim válasza:
Kérdező, szerintem nem fogsz ilyen válaszolót találni mert ez nem mindennapos, nem véletlenül hurrogtak eddig le. Szó szerint a semmin picsogsz az emberek 99%-a szerint. Van aki elvetélt, van akinek beteg lett a gyereke, na ott van mit feldolgozni. Ezen nincs, mint mondtam az emberek nagy része szerint. Tehát ha ez neked ekkora trauma valóban, akkor fordulj szakemberhez de ne vad idegen emberektől várd már el hogy azonosulni tudjanak egy olyan "problémával" ami nem is probléma, csak is kizárólag neked. Be kellene látnod hogy kicsit egyedi a bajod.
2018. júl. 19. 11:36
45/65 A kérdező kommentje:
Néhány ember már írt is. Várok még olyanokat, akik hasonlóan, egyedien gondolkoznak.
2018. júl. 19. 11:42
46/65 anonim válasza:
Szerinem úgy tedd fel a kérdést, hogy "Kinek van kedve együtt siránkozni velem?"
2018. júl. 19. 12:20
47/65 A kérdező kommentje:
Sajnos az általad feltett kérdésben nincsenek konkrétumok, így nem tudom felhasználni.
2018. júl. 19. 12:22
48/65 anonim válasza:
Szia!
Na, akkor itt vagyok én.
Nem eszembe se jutott a császár, egészen addig, amíg a dokim közölte reggel velem, hogy 11-től infúzió aztán usgyi, kivesszük a gyereket. CSÁSZÁRRAL
Nem, nem volt annyi időm "felkészülni", mint neked.
Hogy hogyan tudtam feldolgozni?
Úgy, hogy a terhességemre nem úgy tekintettem, mint egy tökéletesen kivitelezendő projektre, nem akartam, hogy minden rólam szóljon, hanem a lányomról.
Ennyi. Így dolgozd fel. Róla szól ez az egész 9 hónap.
2018. júl. 19. 13:23
49/65 anonim válasza:
Nekem most vissza kell fognom magam...szoval
harom eve szuletett a fiam. Apjaval nagyon vartuk a szulest...16 hetesen a doki uh kozbe eszrevette h a lepeny a mehszajamat reszlegesen fedi...varjunk...hatha idovel ahogy no a mehem majdcsak feljebb kerul
Nem kerult...32 hetesen.be.akartak fektetni mert.mar teljesen a mehszajamon volt...mentem a korhazba ahol kontroll uhn mondta a szonografus h nincs rajta a lepeny a mehszajamon sot.siman.szulhetek huvelyi uton...fejvegu a gyerek. Ezt egy doki.is.megerositette majd.hazakuldtek. 34hetesen elmentem.wcre majd.kijottem es elontott a ver. Mento korhaz szuloszoba felelem panik stb...surgossegi csaszar! Gyerek oxigenhiany...lelegezteto inkubator fertozes felelem idegesseg siras...stb...elso perctol ahogy mondtak.hogy csaszar lesz eszembenem jutott h.emiatt vinnyogjak
...a gyerek az.elso. es nem.azt kell felolgoznod.h programcsaszarod.lesz hanem azt ha neadj isten.komplikacio adodik es ajotok esik!
2018. júl. 19. 14:05
50/65 anonim válasza:
Kedves utolsó 2 választ író!Hasonló dolgokat már kapott válaszként a kérdező,neki nem a való életből merített tapasztalatok kellenek,hanem olyan olyan mézes-mázos együttérző és annál görcsösebb kismamák válaszai,akiknek összeomlott a női mivoltuk,megszűntek anyák lenni és nem tudják a mai napig,hogy hogyan élik túl a holnapot....mert császárral kapták ki a gyereket....na ilyen van-e?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!