Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nem akarta, de mégis...

Aki nem akarta, de mégis programcsászára lett hogyan dolgozta fel?

Figyelt kérdés
Még csak 28 hetes vagyok, de sajnos a nagyajkaimnál is tiszta visszér vagyok és azt mondta a dokim, hogyha ilyen ütemben romlik csak programcsászár jöhet szóba. 20 hónapja szültem repedés, vágás nélkül elég gyorsan. Akkor is már csúnyálk voltak, de sajnos most gyorsabban romlik. Mindent megteszek, hogy ezt elkerüljem (krém, torna, harisnya), de a dokim mindenben túl óvatos, félek, hogy nem lesz választásom. Borzasztóan nem szeretnék programcsászárt!!!

2018. júl. 18. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
36%
Akkor keress másik dokit, nem bízol benne.
2018. júl. 18. 08:46
 12/65 A kérdező kommentje:
De bízom benne, 10 éve Hozzá járok, első is Nála született, de túl óvatos ahogy írtam.
2018. júl. 18. 08:49
 13/65 anonim ***** válasza:
52%
Ha bíznál benne elfogadnád és nem más dokiktól érdeklődnél,hogy indokolt-e. Valószűleg a dokid is tudja,hogy simán is megszülheted a gyereket, csak nem akar kitenni annak,ha elpattannak az erek szüléskor, krlle
2018. júl. 18. 09:01
 14/65 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy elmagyarázzam bízom az orvosomban, hanem hasonló helyzetben lévő anyukákat keresek.
2018. júl. 18. 09:03
 15/65 anonim ***** válasza:
69%

Indították a lányomat ezért én is időpontra mentem a kórházba. Nem folyt el a víz nem voltak fájások pedig én is úgy képzeltem. Volt egy időpontom vasárnap este 8-ra, előtte szépen összeszedtem magam mintha randira indulnánk a férjemmel. Amikor már 12 órája vajúdtam az oxitól, ballontól, méhszájérlelőtől, vert a víz és éppen négykézláb kúsztam ki a mosdóba a csatakos hajammal amikor jött egy tip-top csinos, tökéletesen kisminkelt kismama hogy akkor a programcsászárra érkezett, olyan irigységet éreztem mint még soha. Bevallom lettem volna a helyében pedig akkor még hátra volt a java. Végezetül hüvelyi szülésem volt 20 órával azután hogy a kórházba érkeztem.

A hüvelyi szülés sem feltétlenül olyan amilyennek az ember elképzeli és az én történetemet izginek sem mondanám...

2018. júl. 18. 09:04
 16/65 A kérdező kommentje:
Nekem az első hüvelyi volt és nem irigylem azokat, akiknek program császáruk van/volt akkor sem. Baromira fáj, de akkor sem.
2018. júl. 18. 09:06
 17/65 A kérdező kommentje:
A 9-es hozzászólásom azt hiszem egyértelmű volt. “Aki nem érti és akinek ez nem számít az kérlek ne válaszoljon. Lehet ez valakinek picsogás, de nekem fontos.”
2018. júl. 18. 09:31
 18/65 anonim ***** válasza:
49%

Hogy itt mennyi bunkó ember van! HAHÓ!NEM MUSZÁJ VÁLASZOLNI A KÉRDÉSRE!!

Kedves Kèrdező! Első babàval végig természetes szűlésre készültem. De a baba harántba feküdt. Végig reménykedtem, hogy befordul. 40+1 voltam, amikor a doki közölte, hogy szerinte ne hùzzuk tovább az időt, holnap megcsászároz. Nagyon rosszul esett. Kibőgtem magam, de aztán rájöttem, hogy ez így biztonsàgos. Ha nem létezne császár mindketten meghaltunk volna. Egyébként vannak előnyei is a császárnak. Pl.: gyönyörű volt a babám, nem volt egyáltalán megtörve az arca.

2018. júl. 18. 09:36
 19/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm 19-es a válaszodat! Egyelőre nagyon nehezen tudnám elfogadni, de ha ez lesz a biztonságos es megfelelő akkor nyilván császár lesz.
2018. júl. 18. 09:39
 20/65 anonim ***** válasza:
63%

Mindenki érti, csak egyedül te nem...a lehetséges összes opciót felsorolták neked, mit tehetsz.:

-szülhetsz simán, a következményekkel számolsz

- úgy szülsz császárral, hogy elfogadod a jelenlegi dokid véleményét, hogy ha ilyen ütemben romlik, akkor a császárral "olcsóbbban" megúszod

-keresel mást, aki majd megígéri, hogy nem történik semmi a lyuk közelében...vagy bejön, vagy nem

-keresel mást, aki szintén császárt javasol, így visszetérsz a fenti lehetőségekhez.

2018. júl. 18. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!