Akinek programcsaszara volt magankorhazban, elegedett volt vele?
Az elsot termeszetesen szultem ugyeleten. SOHA.TOBBET. Sajnalom hogy hagytam magam rabeszelni a termeszetes szulesre es az allami korhazra. Ugyhogy a 2. 100% ra magankorhazban lesz programozott csaszarral. Akinek ilyen volt, meselne rola? Elegedettek voltatok a szinvonallal? Rendben zajlott minden? Lehet datumot valasztani, vagy az orvos mondja meg hogy mikor, hanyadikan vallalja? Mennyi ideig tartott a beavatkozas az erzestelenitestol?
Koszi
Jelen, bár én nem szülhetek term. úton, egy genetikai betegség miatt.
A programcsászárra egy külföldi magánklinikán került sor, mert itt élünk. Hozzátenném, h itt az állami kórházakban is nagyon magas a színvonal, azért választottam mégis a magánklinikát, mert egy bizonyos szülész-nőgyógyásznál akartam szülni és ő ezen a klinikán dolgozik, a terhességemet is ő követte.
Mindennel maximálisan meg voltam elégedve, a szoba, ellátás olyan volt, mint egy 4 csillagos hotelban, a férjemnek is biztosítottak ágyat és ellátást.
A dátumot nem én választottam, de a császármetszés természetesen választható.
Maga a beavatkozás kb. 20-30 perc, utána kb. 6 óra múlva fel lehet kelni.
Svájcban élek, itt volt pcs-m, teljesen okés volt minden, két dátum közül választhattunk (3 nap különbség volt).
A beavatkozás nem tudom, mennyi idő volt, pont nem érdekelt, mert paráztam azért, aztán meg folyamat az volt a fejemben, hogy végre meglátom a gyerekünket :)
Hályogom van, nem zsülhetek hüvelyi úton, de nem is baj. Legalább nem vágnak/repedek szrrá odalenn.
Szia! Én 2 hete szültem Budapesten egy maganklinikán program császárral, nekem a doki mondta az időpontot!
Terhességem eleje óta oda jártam egy nagyon kedves doktorúrhoz, végig kisérte a várandoságomat!
Férjemnek is biztositottak ellátást és ágyat bent maradhatott velünk!
Gondolod még priviben mesélek!:)
Igen volt, de császárt soha többet. Majdnem ottmaradtunk én is és a gyerek is. Én nem szülhetek természetes úton így nem is lesz tesó, még egyszer nem akarom átélni a császáros poklot. Egy hónapig sírva nagywcztem, ráadásul a gyereket is megvágták, majd fertőzést kaptam és tüdőembóliát. Az érzéstelenítésre nem reagáltam megfelelően így éreztem a vágást míg el nem altattak, amiből meg alig tudtak felébreszteni, egy napig voltam lélegeztetőgépen utána úgy lelassult a légzésem.
A színvonallal nem volt probléma, szép környezet volt, de akkor is, soha többet, inkább nem szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!