Szült már valaki Budapesten a Maternity magánkórházban? Milyen véleményetek volt róla?
Rokon szült ott. Járt vizsgálatokra a vége felé. Az életmentő sűrgősségi császár előtt 2 nappal vizsgálták, azt mondták minden rendben.
2 napra rá, már fejvesztve rohangáltak, a méhen belül sorvadó koraszülöttel.
Ez a baj nem 2 nap alatt lett, és bőven kezelhető lett volna sima gyógyszerekkel.
Én kétszer voltam ott,de csak ambuláns vizsgálaton
Patyolat tisztaság volt,mint egy jó hotelben vagy elegáns étteremben!
Csodaszép váró,nagyon tiszta wc,kultúrált rendelő.Nem tudom elképzelni,hogy koszos volt bármi ott,ha a helyi sztk csak negyedennyire lenne tiszta én már nagyon örülnék!
Az orvos is rendes volt,40 percet bent voltam,nem sietett,minden kérdésre válaszolt.
Én végül a konkurenciát választottam,mert az jelentősen közelebb van,illetve találtam egy olyan orvost,aki nagyon szimpi volt és azt mondják a Róbertben természetesség pártiak inkább.Nem tudom,nagyon szép szülésem volt,és mindennel meg voltam a Róbertben elégedve.
Visszatérve a Maternityre nekem van barátnőm,aki ott szült,és csak jókat mondott róla,van fb csoport ott is tudsz bővebben érdeklődni.
1-es vagyok.
Nem egyformán ítéljük meg ezeket a helyzeteket, és lehet, hogy az, ami az ismerôsömnek szúrta a szemét, engem nem zavart volna. Én állami kórházban szültem, biztos vagyok benne, hogy annál jobb (kényelmesebb, kellemesebb) körülmények vannak a Maternityben. Csakhogy ha kifizetsz több százezer forintot, nem az a mérce, hogy szimplán jobb legyen az államinál. Ennyi pénzért valami igazán kiemelkedô színvonalat vársz, és ez az ô véleménye szerint messze elmaradt.
Tudom, hogy nem ez volt a fô kérdés, de ha már szóba jött, a járóbeteg vizsgáló részen én is voltam, onnan személyes tapasztalatom van higiénia témában. Nem volt wc papír meg szappan, egy ilyen helyen ez eleve kínos, de ezt úgy próbálták orvosolni, hogy a wc mellé beraktak egy ipari méretû kéztörlô gurigát, le a földre. A föld meg csupa víz volt. És ezen a helyen tizenhuszonezer egy vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!