Érdekelne olyan véleménye, aki ott szült, akár természetesen, akár császárral :)
2017. jún. 14. 09:12
1/9 anonim válasza:
2-szer szültem ott,nagyon jó volt.
2017. jún. 14. 10:37
2/9 anonim válasza:
Annyira hatalmas luxusra ne számíts, viszont az állami kórházaknál lényegesen jobbak.
Nekem császárom volt náluk áprilisban, profi az egész személyzet. Mindennel elégedettek voltunk, bár lehet sokat tett a dologhoz az ismerettség. Egy barátnőm pl. mikor szült, nem volt szabad szoba és órákon át a szülőszobán vártak, közben senki be sem ment, nem mondták, hogy most mi van, mikor kerülnek át rendes szobába. Mikor rákérdeztek, annyi volt a válasz, hogy nem tudják, de estére már biztosan lesz szabad szoba...
Náluk keveredés volt az eredményekkel is, nem küldték ki időben a baba iratait.
2017. jún. 14. 11:14
3/9 anonim válasza:
Nekem igaz nincsen tapasztalatom, inkább elméleti síkon közelíteném meg, hogy én miért nem akartam ilyen helyen szülni. Ha neadjisten bármi baj van a Babàval azonnal átszállítják egy állami kórházba. Én államiba szültem és őszintén szólva szerintem nem a körülmények, hanem a hozzáértés, a szakértelem számít. Nem lebeszélni akarlak, inkább azt mondom, hogy ne helyhez ragaszkodj szerintem, inkább egy megbízható orvoshoz, bárhol is dolgozik!
2017. jún. 14. 21:09
4/9 A kérdező kommentje:
orvoshoz ragaszkodom, ezért a kérdés :)
2017. jún. 15. 09:52
5/9 anonim válasza:
Akkor a válasz meg is van😉
2017. jún. 15. 16:10
6/9 anonim válasza:
Ha valami baj van a babával, akkor így sem, úgy sem lehetsz mellette csak kis megadott időket. Nálunk az ismerősi körben sok ilyen volt, hiába volt eleve abban a kórházban az anyuka, láthatta 2x10 percre a babát és semmiféle információt nem kapott róla, sőt olyan is volt, akinek azt is elfelejtették mondani, hogy másik kórházba vitték át a babát, csak ment a harmadik nap a 10 perces látogatásra, aztán mondták, hogy ja, hát nem rég vitték át. Ennyi erővel majdnem mindegy, ha megszülsz a magában, aztán ha a babát át is viszik, akkor sem kell ott feküdnöd valami lerottyant helyen, azért, hogy 2x10 percre láthasd, annyira otthonról is át tudsz menni, mert a magán kórház az nem fogja verni az asztalt, hogy maradnod kell, hogy meg legyen utánad az ágypénz, akkor is, ha amúgy semmi bajod.
2017. jún. 16. 17:03
7/9 anonim válasza:
Utolsó! Elég szélsőséges esetet írtál le! De szerintem nem arra kéne koncentrál i, hogy baja lesz a babának! Te bízz a helyben és az orvosban!
2017. jún. 16. 17:14
8/9 anonim válasza:
Én nem koncentrálok arra, hogy baj lesz, itt jön fel mindig a magánkórházaknál az, hogy majd elviszik a babát meg ilyenek. Egyszerűen leírtam, hogy senki ne képzelje, hogy ha állami kórházban van valami baj, akkor feltétlen előnyben lesz a baba láthatása szempontjából csak azért, mert ő is házon belül van. Egyébként meg van egy rakás kórház, amiben nincs PIC, nem csak magán, van komplett megye is az országban, ahol nincs ilyen, mégis mindenütt rendben megszületnek babák, be is bäsznä ha mindenki csak PIC-esbe menne szülni, aztán akkor lenne már csak igazi tömegnyomor mindegyikben, szóval a legnagyobb hülyeség azzal érvelni, hogy azért ne szüljön magánban valaki, mert nincsen, mégis mindig vannak páran, akik felhozzák.
2017. jún. 16. 18:06
9/9 anonim válasza:
Elsőszülött gyermekünk születéséhez kutatómunka alapján a Maternity-t válaszottuk. Olvastunk negatív visszajelzéseket nem programozott szülések esetén, emiatt egy kicsit aggódtunk. De kislányunk terminus előtti érkezésekor, amely ráádásul a Húsvéti Ünnepekre esett, minden mérhetetlen profizmussal és gördülékenyen zajlott. A Koronavírus miatti válsághelyzet sem hátráltatta a csapat kiváló munkáját.
Köszönettel tartozunk Belics Zorán Főorvos Úrnak, Babocsai Zsanett szülésznőnek és a többi orvosnak és szakdolgozónak akik szívvel-lélekkel végezték munkájukat.
Külön szeretnénk még megemlíteni Tálas Mariann csecsemős nővért, aki pozitív hozzáállásával illetve segítőkészségével megkönnyítette a kritikus napokat.
Szeretnénk mégegyszer megköszönni mindenkinek a segítségét. Jó szívvel ajánljunk az intézményt mindenkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!