Maternity vélemények?
Szulnetek, szültetek ott? Választanátok meg egyszer ezt a helyet a szulesre / terhesgondozasra? Mi az, ami jó volt és ki az, ami negatívan hatott rátok?
Tervezem az ott szülést, mivel pedig elég borsos az ára, gondoltam, előbb korbejarom, megeri -e.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én terhesgondozásra nem oda jártam, csak szülni mentem. Viszont volt ingyenes szülésfelkészítő tréning,azon részt vettem rendszeresen. Szülésznők tartották,ott végig a természetes szülést propagálták, nem éreztem a császárpártiságot. Illetve szülésfajtától függetlenül ugyanannyi az ár, szóval szerintem nekik nincs anyagi érdekük abban, hogy császározzanak. Aznap amikor én szültem, volt egy másik anyuka, aki ikreket hozott természetes úton a világra.
Persze a statisztikákat nem ismerem, az én benyomásom volt ez.
Nekem jó volt, h végig ott lehetett velem a férjem, ő is benn aludt velünk.
Én amúgy egyéb betegségeim miatti állami kórházi élményeim miatt választottam a magánkórházat.
Egyedül a papírmunka intézésével nem voltam megelégedve, de lehet csak az ünnepnapi hosszú hétvége volt az oka, ezt nem tudom,végülis férjem megoldotta utólag.
Terhesgondozásra jártam oda. Jenei Kati nagyon profi szonográfus, ráadásul a legújabb gépekkel dolgoznak.
Tavaly szültem (azt már államiban, bár az egyágyast így is meg tudtuk oldani), akkor annyira új volt a gép, hogy még néha a kézikönyvet is nézegették hozzá, talán előző nap szerelték be.
Torlódás/várakozás előfordulhat, de amikor kicsit összeráncoltabb szemöldökkel rákérdeztem a recepción, egyből előre soroltak és azonnal bemehettem.
Mi kétszer is a Róbertet választottuk-nem bántuk meg,szerintem sokkal barátságosabb,családiasabb hely.
A Maternity nekem a szemlélet miatt nem volt túl szimpatikus,bár nyilván ez is orvos függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!