Pepó Lilla (Maternity és János kórház) - szült nála valaki? Vélemények?
Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 11:48
1/5 anonim válasza:
Nem nala szültem, de ő volt ugyeletes amikor beindult a szules és ő vizsgált meg, vizitet is találkoztam vele.
Nagyon pozitív volt, nekem szimpatikus. Amennyit orvosilag vizsgált arra sem tudnék semmi rosszat mondani.
2/5 anonim válasza:
Barátnőm teljesen elégedett volt vele.
3/5 anonim válasza:
Lassan 3 ève ő császárározott. Ctg-n voltam mikor mondták,hogy most megyünk. Úgyhogy meglepi volt. De a Dr.nővel meg voltam elègedve kedves volt mosolygós figyelt rám ès gyönyörű lett a hegem.
4/5 anonim válasza:
Egyszer voltam nála(éppen ő volt az ügyeletes).
Normális volt,kedves,segítőkész,nem fájt a vizsgálat,nekem szimpatikus volt.
5/5 anonim válasza:
Egy héttel a pozitív terhességi teszt után vérezni kezdtem. János kórházba mentem be. Dr.Pepó Lilla nézett meg. Kedvesen mondta, hogy nem lát semmit, se petezsákot, semmit, száz százalék, hogy elvetéltem. Hogy gyorsan kiürüljön, Ergam cseppet írt fel. Ha hiszek neki, akkor most nem szuszogna mellettem a gyönyörű kisbabám. A doktornő után 4 nappal magánba mentem egy másik nőgyógyászhoz. Ő nemcsak, hogy látta az embriót, hanem szívhangot is hallhattam. Bele gondolni is borzalmas ha követem Pepó doktornő utasítását, akkor egy csodálatos kis élet nem születhetett volna meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!