Ha elsőre nem-et mondtam a császárra, nagyon ciki lenne most mégis kérni?
Szia.
Leleszek pontozva, de fene bánja.
Szerintem EGYÁLTALÁN NEM GÁZ! Mindenki más, és egyrészt a doki mondta ezt a lehetoseget
Nem fog rajta kiakadni ne aggodj.
Nekem is csaszarom lett es en se nagyon akartam de csak nem akart egyertelmuen iranyba fordulni. Picit mindig vagy jobbra allt a feje vagy balra.. sehogyse ékelődött be még 38hetesen 6naposan se aztán másnap megcsászározott. En kerdeztem tole h all-e meg h megcsaszaroz mert féltem.
Szerintem sem lenne ciki egyaltalan. Te fogsz szulni, az a lenyeg, hogy neked legyen minel konnyebb, nem neki. Inkabb, minthogy annyit szenvedj vele. Nekem mai napig csak meseli edesanyam, hogy az orvos elnezte a sulyomat, es csaszarozni kellett volna, o pedig termeszetes uton szult meg. 4 kilogrammal, koldogzsinorral a nyakamon, farral.
Szerintem inkabb valaszd a csaszart, ha mar o is ajanlotta.
Sok egeszseget a picinek! :)
Mivel neked eleged van már meg minden, nem is értem, mit érdekel, hogy mi ciki. Te vagy a fontos a babával, mások gondoljanak, amit akarnak. De amúgy nem látom, miért lenne ciki, változott kicsit a helyzet, az érzéseid, a véleményed... Ha van egy ilyen lehetőség s az vonz, most miért kellene kitartanod amellett, amit korábban gondoltál?
Kétlem, hogy bárki hülyének nézne emiatt (de akkor sem az a fontos, hanem ti).
Dehogy lenne ciki!
Megmondod hogy gondolkoztal az ajanlatan es megis szeretnel elni a programcsaszarral!;)
Kitartast!;)
En dokimnal nem dragabb. Kevesebb dolga is van mint sima szulesnel! Egyaltalan nem ciki!
Nekem is csaszar volt es nekem teljesen pozitiv tapasztalataim vannak!
Hajra! Sok sikert!
Nem megy esetleg szabadságra a doki?Mert olyankor hajlamosak óriásinak mérni a 3kg-os babát is.
A babának az a legjobb ha ő választhatja meg mikor indul el.
De ha császárt szeretnél akkor mond meg a dokinak h meggondoltad magad.Nem ciki.Te fogsz szülni.A te kényelmed a lényeg!
(Ha meglesz a baba és nem alszik,és eleged van akkor visszarakni nem lehet.Addig van csend míg bent van)
egy programcsászár sokkal jobb a dokinak mint a természetes. Beosztja ügyeleti idejére, szépen bebattyog, dolgozik fél órát és megkereste ugyan azt a pénzt, mint a hüvelyi esetén, amikor hajnali 3kor egy ügyelet után csörög a telefon.
Én biztosan kérném. Megmondanám, hogy átgondoltam, és ha a doktor úr úgy látja, szeretnéd mégis kérni, hogy írjon ki egy időpontra. Szerintem nem gáz.
Kedves utolsó válaszoló! (És más is, ha esetleg még valaki írta ezt.)
Őszintén úgy gondolod, hogy ez a jobb az orvosnak? Akkor is ha a természetes szülést pártolja inkább? Persze belegondolva abba, amit érvnek írtál teljesen logikus, hogy ez, de szükségem lenne még egy kis megerősítésre. És az is igaz, hogy ez neki a kisebb meló?
Kérlek ilyeneket ne mondjatok már, hogy majd mi lesz, ha nem alszik és elegem lesz, akkor nem tudom visszarakni.. Azért nagyon más a kettő. :(
Nagyon köszönöm mindenkinek aki írt!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!