Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha elsőre nem-et mondtam a...

Ha elsőre nem-et mondtam a császárra, nagyon ciki lenne most mégis kérni?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt voltam az orvosomnál, akkor azt mondta, hogy elég nagynak néz ki a baba, én kicsi vagyok, lehet, hogy természetesnek indul majd a szülés, de van rá esély, hogy császár lesz a vége, beszéltünk arról is, hogy milyen problémák lehetnek, ha nem nagyon akar kiférni a babám, és azt is megkérdezte, hogy félek e, mondtam, hogy nagyon. Erre azt mondta, ha szeretném, akkor felír programcsászárra, de én elutasítottam. Így is 150 ezer forintba fog kerülni a szülés vele/nála, nem hiszem, hogy a császárnál drágább lenne. Közben eltelt egy hét, nagyon elegem van már, egyre nehezebb a hasam, fáj mindenem, elfogyott az erőm és elegem van, holnap megyek vissza hozzá és most péntekre vagyok kiírva. Szerintetek mennyire lenne gáz, ha megkérdezném, hogy nem lehetne e mégis programcsászár, ha a kiírt dátumig nem indul be és nem születik meg magától? Hülyét csinálnék magamból? Hülye gyereknek nézne az orvos?
2018. febr. 13. 22:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kerdezo. Valszeg igyis ugyis csaszar lenne HIÁBA természetes szülés párti. Csak minden szempontbol jobb a program mint a sürgősségi. Ennyi.

Nem neki jobb feltétlen(max idobeosztas ugyileg) hanem elsősorban nektel.

2018. febr. 14. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha term.szülés párti, de pedzegeti a császárt, annak hidd el, oka van. Sokkal kisebb a rizikó babára nézve egy császárnál. Ha tudom, hogy a dokim term.szülés párti, és tudja, hogy én is az vagyok, mégis megemlíti, hogy szerinte ebből császár lesz ígyis-úgyis, de akkor már spóroljam meg a szenvedést, biztos, hogy elfogadnám a tanácsát.

#9 voltam

2018. febr. 14. 17:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérd ha úgy èrzed, nem ciki hisz az orvos vetette fel először. Ismerősömnek nem volt fogadott dokija, a baba nagy volt, ő kicsi...hát 22 óra vajúdás után törött vállal szedték ki belőle a babáját normál úton. Biztos okkal mondta a doki, èn rábólintottam volna simán, nehogy baj legyen.
2018. febr. 15. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!