Anyukák, beöntés ellenére ha mégis baleset történik nem ciki apuka előtt, vagy ő észre sem veszi?
Ezek természetes emberi dolgok.
Aki nincs ilyesmire felkészülve az nem menjen oda.
Viszont akivel már annyira bensőséges viszonyba kerültél, hogy gyermeked lett tőle, az erősen valószínűen mindent természetes dologként fog venni és mindent szeretni és elfogadni tud veled együtt, legyen bármi is az ami veled egy ilyen ritka természetes dolog közben történhet. Ezek emberi dolgok Egy normális ember úgy veszi, mint ha ő lenne ott és ő a saját maga élné meg ezeket. Ha normális, akkor közelebb kerültök ettől, hiszen ez a test természetes működése ilyenkor és átél mindent veled együtt.
Mint itt valaki korábban írta, "ha nem egy bugris" akkor nincs ezzel gond. Ha meg igen, akkor már más a kérdés lényege, hogy miért pont tőle kellett.. Szóval akkor már máshol lenne a hangsúly.
Köszönöm a válaszokat.
A férjem miatt nem aggódom, ő maximálisan tudja kezelni az ilyen helyzeteket is, különben ahogy írtátok nem ő lenne az apuka:) De magam miatt kérdeztem, hogy én félek attól hogy zavarban leszek, akkor is ha tudom hogy természetes és előfordul. Ott már nyilván nekem sem fog, de most belegondolok és tudom hogy ilyen helyzetben nagyon zavarban lennék, ezért érdekelt hogy utólag hogy kezeli az ember az ilyen helyzetet, illetve hogy ha ő mondjuk a fejemnél áll akkor elvileg gondolom nem lát mindent ami lent történik, a szülésnő meg ahogy írtátok kezeli a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!