Anyukák, beöntés ellenére ha mégis baleset történik nem ciki apuka előtt, vagy ő észre sem veszi?
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 15:28
11/12 anonim válasza:
nem fogsz zavarba jönni, az lesz a legkisebb bajod szerintem :) elő szokott fordulni, tehát a doki és a nővérek sem fognak rád csúnyán nézni
12/12 Hargitai János válasza:
Tiszteletem a hölgynek
Bizonyára le leszek pontozva, de eddig se voltam... és ezek után már főleg nem vagyok kíváncsi a szülésre. Nem is értem mitől jött divatba az hogy apuka kísérje figyelemmel ahogyan anyuka ordítva össze ..a.j. magát, miközben kiprésel egy nem apró dolgot azon testrészéből amire apuka az addig teljesen más megvilágításban gondolt.
Nekem tökéletesen megfelel majd szépen klasszikus módon kint! amíg bent történik ami történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!