Semmivel sem lehet biztosra menni. A baba teste nagy, présel ki mindent, ami arra van. Alig akad olyan szülés, ahol nem jön némi széklet is. Sőt, vizelet. Ezen SEMMI meglepődni való nincs, eü-sként mondom, hogy teljesen mindegy! LEtörlik és annyi. Olyan általános, mint a nyögés vagy az, hogy megszületik egy baba. Hétköznapi, semmi különös szégyellnivaló nincs ebben.
2015. febr. 18. 10:25
2/10 anonim válasza:
nálunk semmit nem adnak, mondván hogy ami kijön az úgyis kijön...ebből azt szűröm le teljesen mindegy mit adnak..én azért jól ki wcztem magam mielőtt mentünk, de ha nem kakiltam volna legalább 2 órán belül, magam is beöntést kértem volna..
2015. febr. 18. 10:26
3/10 anonim válasza:
utolsó vagyok, hozzáteszem, a kitolási szakaszban így is volt egy mini pukim, egyszerűen nem volt erőm még arra is hogy visszatartsam, szerintem valami jöhetett is, bár addigra tényleg már a vértől, a magzatvízen át a vizeletig minden folyt belőlem..hidd el, ez tényleg nem lesz lényeges abban a pillanatban.
2015. febr. 18. 10:27
4/10 anonim válasza:
A vizeletet egy rövid katéterrel csapolgatták, ott már annyira mindegy volt, hogy mi megy még oda.
Én kifejezetten visszautasítottam a beöntést, gondolván, hogy fognak eleget turkálni ott, előjátéknak nem kérek ilyet. Igazam lett, ráadásul annyi dzsuva van ott, hogy a személyzetnek nem oszt, nem szoroz, hogy még egy testnedvet hozzádobsz.
Csak mire az orvosi alapdiplomát megkapja valaki, túlvan jó néhány boncoláson is. Szóval őket nehéz gusztustalansággal meglepni.
2015. febr. 18. 10:35
5/10 anonim válasza:
Nekem semmit sem adtak,mert nem volt már rá idő. Előtte nem sokkal voltam nagyvécézni, ennek ellenére bekakiltam.
Iszonyatosan szégyelltem magam (orvos és még a férjem előtt is), de azt mondták, semmi baj, nem én vagyok az első, nem is az utolsó, ha jönni akar kifelé a dolog, hagy jöjjön pisi, kaki, gyerek. :)
2015. febr. 18. 10:51
6/10 anonim válasza:
Én is magam alá csináltam a beöntés ellenére is és nagyon szégyelltem, mert szaga is volt.
2015. febr. 18. 11:02
7/10 anonim válasza:
Nekem idő sem volt a beöntésre, azt mondátk, már késő, annyira ki vagyok tágulva, hogy a nagy wc-zésben esetleg a köldökzsinór is kijöhetn, igy hagyjuk.
Azt éreztem, hogy folyik belőlem mindenféle dolog, de hogy mikor mi jött, már nem érdekelt... :)
2015. febr. 18. 12:29
8/10 anonim válasza:
Én is kaptam beöntést, mégis jött pisi, kaki, hányás... Ezzel nem lehet mit kezdeni. Én személy szerint nem éreztem semmiféle ingert, csak azt hogy hoppá, jön belőlem. Ez teljesen természetes.
2015. febr. 18. 20:34
9/10 anonim válasza:
Én kaptam kúpot, de már nem volt eről használni, olyan erős fájdalmaim voltak addigra. Sajnos jött minden, azóta is bánom az apás szülest.
2015. febr. 18. 21:34
10/10 anonim válasza:
Egy alapos beöntés, ha van rá idő, sokkal jobban ki tud pucolni, mint a kúp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!