60 kg és 158 cm vagyok, mindig ezt tartottam. Szüléskor mennyire fog meg változni az alakom? Vagy vissza nyerem esetleg egy kis idő elteltével?
Nem szüléskor változik az alak, hanem a terhesség idején.Ha változik.
Amúgy ez alkat kérdése. Én is hasonló paraméterekkel kezdtem, és a terhesség(eim) során igazából csak a hasamra mentek a kilók meg a cicire, vagyis ahova kell.
NEkem a ababa születése után ment fel 3-4 kiló, mert nagyon bezárva éreztem magam és sokat nassoltam sajnos. Erre kell odafigyelni.
Persze van aki a terhesség alatt is hízik 20 kilót, szóval nem lehet általánosítani.
Ez alklati kérdés. Van, aki sokat felszed, aztán a szülés után pillanatok alatt leadja. Van, aki meg nem hízik rengeteget, de a szoptatás alatt jönnek fel rá a kilók.
Mondjuk nem árt az önfegyelem, mert a második trimeszterben nekem nagy étvágyam volt,a világot fel tudtam volna falni. Ha ne tiltja meg az orvos, akkor mozogj sokat a terhesség alatt, pl. sétálj minden nap egy órát, az sokat használ. Anyukádat is megkérdezheted, hogyan alakult át a terhesség alatt, mert nagy valószínűség szerint a te tested is hasonlóan fog "viselkedni" (az én esetemben legalább is így történt).
Én is pont ugyanekkora vagyok és ugyanennyi kg voltam,amikor terhes lettem.Rendszeresen eljártam úszni( heti 3-4szer, 1500-2000 m), a terhesség vége felé callaneticset meg jógát tornáztam felváltva, a kajára nagyon odafigyeltem(sok zöldség, hús, gyümölcs,hal, kevés fehér liszt és cukor, tészta), így csak 8 kilót híztam,amiből 3,5 kiló lett a kisfiam. A fizikumom is jó maradt, 7 óra alatt megszületett a kisbabám, az alakom két hét alatt a régi lett, semmi terhességi csíkkal. Jelenleg 5 hónapos a babám, ismét járok úszni, a kajára változatlanul figyelek, még le is fogytam 55 kg-ra és rengeteg tejem van, köszönhetően az igény szerinti szoptatásnak. Amikor kisebb volt, sokat sétáltam vele.
Az alakod annyira változik csak, hogy a medencéd kinyílik és viszonylag lassan záródik vissza, de ez nem számottevő változás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!