Beöntés, történt baleset?
Figyelt kérdés
Van itt olyan kismama, aki a beöntés után nem tudta tartani a székletét és nem jutott el a pár lépésre lévő WC-ig? Tehát úgy gondolom, hogy már a víz bemenetele közben, szinte nem tudta tartani magát2010. febr. 20. 23:32
1/15 anonim válasza:
Én nem jártam így. De kaptam beöntést, nem is olyan régen. Ki lehet bírni. Kellemetlen, de egy pár percig biztos tudod szorítani. Azért az ajánlott 10 percig nekem sem ment, felállni volt a legnehezebb.
Egyébként a nővérkénél (nálam tanuló csinálta) ott volt az ágytál.
2/15 anonim válasza:
uhh mikor én kaptam beőntést,már alig 1 perces fájásaim voltak,azért beőntés kőzben még a fájást is kibírni,mikor a székre is alig bírtam a fájástól felmászni XD...hát a végén gratuláltam magamnak h kibírtam a wc-ig:D
3/15 anonim válasza:
Szia
nekem 2 perces fájásaim voltak mikor kaptam a beöntést kibirtam a mosdoig pont ahol csinálták szembe van a mosdo és csak lépnem kellett de mondta a nővérke hogy szoritsam egy kicsit még és sikerült szoritanom nem volt baleset.
ne aggodj nállad sem lesz.
Üdv egy majdnem 3 hetes kiscsaj anyuja.
4/15 A kérdező kommentje:
Nekem indított szülésem volt, nem voltak fájásaim amikor a beöntést kaptam. Már amikor feküdtem akkor éreztem, hogy nem fogom tudni tartani, és még be sem ment az összes víz, már ment is belőle kifelé. Aztán amikor fel kellett kelnem újabb adag, nagy nehezen megtettem a pár lépést a WC-ig, és kb fél-egy percig tudtam tartani, már ültem is le a WC-re. Annyira ciki volt a zsülésznő ott atkarított utánam. Komolyen elgondolkodtam hogy át akarom-e élni újra ezt a szégyent, akarok-e még egy babát szülni. Szóval elég kellemetlen volt. 7 hónapja szültem egyébként.
2010. febr. 21. 21:42
5/15 anonim válasza:
Sajnálom ami veled történt.Hol szültél?Mert már nem adnak mindenhol beöntést!Pl. Vácon sem adnak!Ez egy EU-s mamabarát előírás!
6/15 anonim válasza:
Ez miatt egy percig sem kell aggódnod. Én 2 évig voltam a szülészeten ápolónő és mondhatom, hogy mással is előfordul. Nem ciki! Hidd el ez előfordul, és bár tudom, hogy megalázó senki nem hibáztat érte. Nagyon rossz érzés ez neked és mi akik adjuk a beöntést ezzel tisztában vagyunk és megértjük! Az egészségügyben vannak kellemetlen dolgok de aki a hivatásának tekinti mindenre felkészült és vállalja! A szépséghibáival együtt :-))Ne aggódj és felejtsd el ezt a kis balesetet mert az biztos, hogy a szülésznő már rég elfelejtette!!
7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a biztatást. Remélem elfelejtem ezt, és bátran vállaljuk a kistesót! Hallottam, hogy van ahol kúpot adnak, hát annak jobban örülnék. :-)
2010. febr. 23. 09:14
8/15 anonim válasza:
hát nálam nem volt idő a beöntésre, kitoláskor jött a matéria is, de semmit sem éreztem belőle. Se a szagot, semmit. Kérdeztem a szülésznőt, ő mondta hogy volt közben barnamackó is:) ő mondta hogy ne foglalkozzak vele, egyáltalán nem gáz...
9/15 anonim válasza:
Van olyan hely,ahol se kúp,se beöntés.Szerintem az a legjobb,mert legalább ha jön is valami az sem híg!
10/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak, az miért jó ha nem híg, nem értem az összefüggést
2010. febr. 23. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!