Beöntés után elvégzed a dolgod és lezuhanyzol?
Sok helyen olvastam már ilyent, hogy valaki a beöntés után elment wc-re és utána lezuhanyzott. Még erre is volt idő? Nem indult meg a szülés?
Lehet hülye kérdés, még nem vagyok anyuka, csak érdekel!
A szülés már megindult, ezért adják a beöntést! :D
Amúgy nincs hatással a szülésre, mert a beöntés miatt nem kell erőlködni a wc-n. És igen utána még van zuhanyzásra is bőven idő.
persze hogy van.nem mindenki úgy megy szülni,hogy mire beér már kint van a feje.
és 5perces fájásoknál kaptam beöntést,majd zuhanyoztam,és csak 3óra múlva lett baba. valakinek előbb,valakinek később.
Nekem beöntést sem adtak, és ha következönél adni akarnának tuti nem engedném. Egyébként mikor vajúdsz általában a test egy enyhe hasmenést kezdeményez, van akinek ez a szülés beindulásának az elöjele.
Amúgy a nagy nyomás közben szerintem még beöntéssel is becsúszik de azért van ott a bába hogy ott van alattad egy cserélendö lap amit ö eldob minden egyes ilyen esetnél.
én a vajúdás elején rohantam a wc-re kb 5 percig csak akiltam, majd a szülés közben érzetem hogy 2 aprócska bement, egyböl cserélt is alátétet a bába.
Persze. Nekem éjfélkor kezdett el szivárogni a vizem (aznap fektettek be túlhordással). Olyan fél 2 körül ért be a szülésznőm, megkaptam a beöntést. Elmentem párszor wc-re, aztán amikor gy láttam, hogy ennyi, akkor elmentem zuhanyozni.
Ez volt kb. olyan 3 körül. Baba meg délre lett. Szóval időm az volt bőven. :)
Simán van idő rá, ha úgy áll a szülés. Mert amikor jelentkezel, hogy azt hiszed itt az idő, akkor a doki megvizsgál, ctg, és ha úgy ítélik meg van idő "flancolni" akkor kapsz beöntést, zuhanyzol, ha épp beesel akkor nem lesz ilyesmi, egyből mehetsz szülni.
Fiammal 18óra volt, nem kaptam, lányom 2óra, mégis kaptam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!