A sote 2 n van beöntés és borotválás?
Sziasztok!
Húú hát remélem van beöntés mert 21 napom van a kiirásig és nem szeretném ha a szülőágyon történne egy kis nagy baleset:)neked hogy megy a borotválás kérdező? nekem tükörből is nehéz és néha marad is egy ott.
Nekem elég friss az élményem.
Nem borotválnak és nincs beöntés sem (lehet, hogy csak az én szülésznőmnél nem tudom)
Mind a kétszer Vele szültem és egyik sem volt.
A borotválást én otthon megoldottam "frissen" mielőtt elindultunk.
A beöntés hiánya pedig nem okozott gondot.
Nekem nem volt borotválás ( frissen csináltam meg) és nem volt beöntés.
6 hónapja szültem.
A SOTE 1-en voltam, már írtam neked a hasmenésemről fentebb. :)
Szóval, ott volt mindkettő alapból. Bent feküdtem másfél hónapig, és az osztályunkon mindenki kapott beöntést és borotválást. Én a fogadott dokimhoz mentem vasárnap reggel. Előző este a párom megoldotta a borotválást, így azt már nem kellett megcsinálniuk, beöntést pedig nem akartak adni a császár miatt, de mondom, egyébként mások, akik programozott császárra jöttek, az osztályon mind kaptak. Szóval, ott sem egységes a vélemény erről.
A szülés közben pedig, ha baleset történik, az nem jelent senkinek gondot. A szülésznő odatart egy rongyot, amikor látja, hogy baj lesz, és gyorsan már viszi is az eredményt a kukába. Nem foglalkoznak vele, ez természetes, naponta előfordul, hidd el.
Februárban szültem. Beöntés nem volt. Amúgy a kitolásnál tökre nem fog érdekelni hogy más is kijön-e, csak legyen kint a gyerek.
Borotválni engem nem borotváltak, max 1mm-es volt a szőr, de volt akit igen. Gondolom ha sok a szőr, akkor azt leborotválja a szülésznő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!