Beöntés, történt baleset?
Figyelt kérdés
Van itt olyan kismama, aki a beöntés után nem tudta tartani a székletét és nem jutott el a pár lépésre lévő WC-ig? Tehát úgy gondolom, hogy már a víz bemenetele közben, szinte nem tudta tartani magát2010. febr. 20. 23:32
11/15 anonim válasza:
Rosszabb takaritani,megy mindenfele
12/15 anonim válasza:
Nekem orvos és szülésznő is mondta,hogy a hígnál nincs rosszabb!Ők biztos tudják!
13/15 anonim válasza:
Ennél nagyobb bajod sose legyen a szülésnél! Nem tudom, ez miért ciki? Ez az élet természetes része, ez szokás, hidd el a nővérnek ez semmit nem jelent, fel sem veszi,, nem emlékszik rá, nap mint nap ezt csinálja, hozzá tartozik a munkádhoz. Gondolom te sem undorodsz, ha bukik a babád, és feltakarítod.-ez ugyanolyan.
14/15 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem undorodok, ha pl. bukik a babám :-)
Igazáéból csak az maradt meg bennem, hogy a szülésznő annka ellenére hogy nagyon kedves, segítőkész volt, úgy fél szóval megjegyezte, hogy jaj... tartsam bent míg beérek a WC-re. Olyan hangsúlyt éreztem, ami nem bántó volt, hanem mintha meglepőődne, hogy jééé ilyen is van hogy nem tudja ennyire se, ennyi ideig se tartani...????
Tehát abszolút igy ledöbbent én úgy éreztem, de mondom én már miközbe mondjuk a fél adag víz bent voilt éreztem, hogy jézusom ez nem fog menni. Szóval próbálom túltenni magam ezen, de higyjétek el nagyon gáz volt.
2010. febr. 23. 21:13
15/15 anonim válasza:
Szia! Bocs, én nem tudok még erre válaszolni, mert kb. 1 hét múlva fog megtörténni a dolog:) viszont pont ezt a kérdést szerettem volna kiírni. Ettől tartok én is, mint ami veled történt, mert alapjába véve én sem tudom elképzelni, h mi fog történni. És rettegek attól, hogy nem bírom a mosdóig, de aztán elolvastam a válaszokat, s kicsit megnyugtat, h a nővérek, szülésznők azért ezt tudják tolerálni. Boldog babázást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!