Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A beöntés hogy zajlik pontosan?

A beöntés hogy zajlik pontosan?

Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Vékony csövet vezetnek fel a vegbeledbe, azon keresztul pedig vizet töltenek be. A viz feloldja a szekletet es ingerli a belfalat, igy székelesre ingerel. Tobb szeklet távozik, mint nelkule távozna, de mind nem tud - ahhoz magas beontes kellene többször is- igy elofordulhat bl eset később, de kevesebb, mint nelkule.
2014. okt. 18. 08:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Háton kell feküdnöd egy ágyon és felrakni a lábaidat, mint a nőgyógyásznál. Egy vékony csövet dugnak a popódba, és 1 zacskó langyos vizet felakasztanak egy infúziós állványra és onnan folyik beléd. Ez gyorsan megvan.Akkor beküldenek a mosdóba. Aztán kb 10 percig meg kell próbálni bent tartani a székletet. Utána pedig trónolhatsz a wc-n, ameddig szükséges, akár 3-4-szer is kakilhatsz a beöntéstől.
2014. okt. 18. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Legtöbb helyen már kúpot adnak.
2014. okt. 18. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:
És ez kötelező? Annak is akinek aranyere van?.
2014. okt. 18. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem mindenutt kotelezo. Sot, tulajdonképpen sehol sem az, lévén minden beavatkozás visszautasithato, kivéve az, amelyik a magzat eletet veszélyezteti. De nem fájdalmas, max kicsit kellemetlen, de közel sem annyira, mint pl egy szimpla nogyogyaszati vizsgalat.
2014. okt. 18. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Most miért pontoztatok le? Már nem csak a beöntés létezik.
2014. okt. 18. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt kellemetlen, míg csinálták végig fájásom volt,arra koncentráltam.Aztán a wc-n is fájásaim voltak és mp-ként ültem le és álltam fel, olyan erős fájásaim voltak már akkor. Mondjuk belőlem semmi nem jött, mivel miután éjszaka otthon jöttek a fájások, idegességemben elmentem wc-re, mert ha én ideges vagyok, megy a hasam :)
2014. okt. 19. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert nem a kerdesre válaszoltál.
2014. okt. 19. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!