Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik természetes úton szülnek/...

Akik természetes úton szülnek/szültek miért teszik?

Figyelt kérdés

Nem provokáció a kérdés, csak kíváncsiság mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ha valamire van kevésbé fájdalmas és egyszerűbb megoldás akkor miért választja valaki a nehezebbet.

A császár nyomait gyönyörűen el lehet tüntetni műtéttel, nem lesz szakadás, később nem kell vagina szűkítő műtét, nincs annyi fájdalom. Aki a természetes szülést választja az mit tud felhozni mellette?

2016. nov. 17. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
79%
Remélem nem lesz divat pár év múlva a gégemetszés, mert meg fogják magyarázni egymásnak az emberek, hogy jó ha van, mert amennyiben elzáródnak a légutaid, akkor van egy plussz, lyuk, amin bejuthat a levegő. És a akkor a kupakot lehetne cserélgetni is, hogy színben harmonizáljon az aktuális öltözékkel.
2016. nov. 21. 11:22
 62/90 anonim ***** válasza:
95%

uccsó D:DD! ..

a válasz egyszerű: Akik természetes úton szülnek/szültek miért teszik? -mer terhesek vaze. :D

2016. nov. 21. 12:22
 63/90 A kérdező kommentje:
Köszi, 62. Akkor azért mert nem mentek időre abortuszra, nem?
2016. nov. 21. 13:12
 64/90 anonim ***** válasza:
100%

Nem, azért nem mentek mert megint dugtak /helyette!/

:DD

2016. nov. 21. 13:36
 65/90 anonim ***** válasza:
71%

"..a császárok egy része sürgősségi és bizony előfordul hogy oxigénhiányos lesz a baba.."

nem gondolod, hogy ezért lett sürgősségi, mert pl. leesett a szívhang? Vagy egy sima term. szülés közben elunja a doki hogy nem csinál semmi, felkiált, h császár, és miközben kiveszi a gyereket megszorongatja a köldökzsinórt, hogy oxigénhiányos legyen??

gondold ezt át újra.

Ebből is látszik, mennyire csak a birkaszellem miatt ugráltok itt de gondolkodni lusták vagytok...

2016. nov. 21. 15:44
 66/90 anonim ***** válasza:
23%
uccsó...szülésznő vagyok.. a szívhang sem véletlen esik le halkan szólok..
2016. nov. 22. 08:08
 67/90 anonim ***** válasza:
48%
..de nem untatnálak mert láthatólag hozzá se szagolsz a témához ami nő létedre hátszóval khmmm,.. jópár gyereket világra segítettem ebből is látszik mennyire birka vagyok..:DD Ez a poszt arra volt jó hogy jót röhögjenek! Rajtad.:(
2016. nov. 22. 08:10
 68/90 anonim ***** válasza:

ki mondta, hogy véletlenül esik le??? nem tűnt fel, hogy a válaszom egy előzőre írtam?

szülésznő létedre igen értetlen vagy

2016. nov. 22. 08:55
 69/90 anonim ***** válasza:
41%

"Mivel a császáros babák ebből a szempontból sokszor felkészületlenebbek, gyakoribbak lehetnek náluk a különféle légzésproblémák, az aluszékonyság, továbbá szoptatási nehézségek is felléphetnek."

Inkább megkockáztatom, hogy a gyerekem asztmás legyen, aluszékony, tápszeres, mintsem agykárosodott a hüvelyi szülés miatt. Nyilván senki nem akarna császárt, ha biztosítani tudná azt, hogy a hüvelyi szülés 100% biztonságos. De senki nem tudhatja előre, és ki a szart vigasztal, hogy 10ből 1nél van probléma, ha te vagy az az egy...

2016. nov. 22. 15:56
 70/90 anonim ***** válasza:
59%
utolsó ott a pont!
2016. nov. 22. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!