Akik természetes úton szülnek/szültek miért teszik?
Nem provokáció a kérdés, csak kíváncsiság mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ha valamire van kevésbé fájdalmas és egyszerűbb megoldás akkor miért választja valaki a nehezebbet.
A császár nyomait gyönyörűen el lehet tüntetni műtéttel, nem lesz szakadás, később nem kell vagina szűkítő műtét, nincs annyi fájdalom. Aki a természetes szülést választja az mit tud felhozni mellette?
Elméletileg nem választható a szülés módja. Pont ezért hívjuk természetesnek a hüvelyit,mert az a természetes,hogy így hozzuk világra a kisbabánkat.
Az sem mellékes,hogy a babának melyik a jobb... És nem a császár bármily meglepő.
utolsó, mutass már BÁRMILYEN szakmai írást, amivel alá tudod támasztani, hogy a természetes a jobb! Ne 20 éves íást és ne az NLCaféról! Köszi ;)
(keress csak, de elárulom, eddig senki sem tudott ;) )
amúgy meg, az agydaganat is tökre természetes... nem is értem, miért szólunk bele a természet dolgába... vagy ha nem ilyen brutálisat mondok, a testszag, a szőrzet is természetes...
Testszag és szőr természetes,sokan nem is szedik le és fújják magukat...
A rák betegség,a terhesség nem. A hüvelyi szülés szülés,a császár pedig műtét. De ebben a témakörben a lényeg,hogy a baba világra jött. Tök mindegy hogyan.
A betegséget gyógyítják,ha tudják. A császár normál esetben életmentő műtét a baba szempontjából,ritkább esetben az anyáébol.
nem volt választás kérdése, így jött ki a gyerek:) nem volt kézzel tagítás, oxytocin, mittudomén....
személy szerint elborzaszt, hogy valaki indikáció nélkül császármetszéssel szül. De amúgy letojom, mert mit érdekel, hogy ki hogy hozza világra a gyerekét, csak nem értem
Valóban igazad van sokkal jobb a császár ahol átváágnak több réteget,összevarnak és ahogy írtad (egy újabb) műtéttel lehet szépen eltüntetni a nyomát. :D
Aki csak fórumokat búj és leragad a 20 évvel ezelötti cikknél az úgysem érti meg ...a korral haladunk kedves kérdező...talán újabb és komolyabb cikkeket kellene bújnod és nem biztos,hogy az interneten. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!