Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik természetes úton szülnek/...

Akik természetes úton szülnek/szültek miért teszik?

Figyelt kérdés

Nem provokáció a kérdés, csak kíváncsiság mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ha valamire van kevésbé fájdalmas és egyszerűbb megoldás akkor miért választja valaki a nehezebbet.

A császár nyomait gyönyörűen el lehet tüntetni műtéttel, nem lesz szakadás, később nem kell vagina szűkítő műtét, nincs annyi fájdalom. Aki a természetes szülést választja az mit tud felhozni mellette?

2016. nov. 17. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
Nekem is szúrni kellett magam ,de nem szültem császárral.
2016. nov. 18. 06:28
 42/90 anonim ***** válasza:
82%
Természetesen szültem, beavatkozás nélkül. Otthon vajúdtam 3 napig, utána kórház és egy csodálatos, meghitt , élvezetes szülésem volt.Hihetetlen tapasztalat az az erő, mellyel ilyenkor a szervezet dolgozik. Ez egyfajta beavatás a női létbe. Utána lefürödtem, pihentem és babáztam. Nem lettem tág, semmi hátrányom nem származott belőle. Életem legszebb élménye maradt.
2016. nov. 18. 08:01
 43/90 anonim ***** válasza:
77%
Így van, utolsó megmondta a tutit!! A szülés nem RÓLAD hanem RÓLATOK szól /gondolom pasi vagy../ - ne felejtsük el!! Amúgy a vajúdás segíti a tejelválasztást a császárosoknál később indul el a tej is..
2016. nov. 18. 13:14
 44/90 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagyok férfi kedves 43-as. Persze rólunk szól, nem akartam eben a posztban-mert nem ez volt a kérdés- kitérni a csodás együttműködésre, amely ilyenkor a baba és a mama közt zajlik. Az egyik szül, a másik születik, és ez egyszerre, összhangban. Akkora csodáról beszélünk-legalább is én annak éltem meg, hogy bolond, aki megfosztja magát és gyerekét ettől a félelmetesen tragikus, gyönyörű eseménytől, mely életünk egyébként is alapvető és maghatározó élménye. Na ez szól mellette. Mindenkit arra bátorítok, hogy ne féljen a szüléstől, a test és az agy mélyebb rétegei tudják mi a teendő, és érdemes ezt a tapasztalatot-ha SEMMI indok nincs- naturálisan, és fájdalomcsillapítás nélkül végigcsinálni. Úgy hívják: katarzis. Ilyen mértékű ritkán adatik, tessék élvezni!!!
2016. nov. 18. 14:17
 45/90 anonim ***** válasza:
78%

Elméletileg nem választható a szülés módja. Pont ezért hívjuk természetesnek a hüvelyit,mert az a természetes,hogy így hozzuk világra a kisbabánkat.

Az sem mellékes,hogy a babának melyik a jobb... És nem a császár bármily meglepő.

2016. nov. 18. 15:39
 46/90 anonim ***** válasza:
11%

utolsó, mutass már BÁRMILYEN szakmai írást, amivel alá tudod támasztani, hogy a természetes a jobb! Ne 20 éves íást és ne az NLCaféról! Köszi ;)

(keress csak, de elárulom, eddig senki sem tudott ;) )

amúgy meg, az agydaganat is tökre természetes... nem is értem, miért szólunk bele a természet dolgába... vagy ha nem ilyen brutálisat mondok, a testszag, a szőrzet is természetes...

2016. nov. 18. 17:08
 47/90 anonim ***** válasza:
93%

Testszag és szőr természetes,sokan nem is szedik le és fújják magukat...

A rák betegség,a terhesség nem. A hüvelyi szülés szülés,a császár pedig műtét. De ebben a témakörben a lényeg,hogy a baba világra jött. Tök mindegy hogyan.

A betegséget gyógyítják,ha tudják. A császár normál esetben életmentő műtét a baba szempontjából,ritkább esetben az anyáébol.

2016. nov. 18. 17:24
 48/90 anonim ***** válasza:
93%

nem volt választás kérdése, így jött ki a gyerek:) nem volt kézzel tagítás, oxytocin, mittudomén....

személy szerint elborzaszt, hogy valaki indikáció nélkül császármetszéssel szül. De amúgy letojom, mert mit érdekel, hogy ki hogy hozza világra a gyerekét, csak nem értem

2016. nov. 18. 19:27
 49/90 anonim ***** válasza:
48%

Valóban igazad van sokkal jobb a császár ahol átváágnak több réteget,összevarnak és ahogy írtad (egy újabb) műtéttel lehet szépen eltüntetni a nyomát. :D

Aki csak fórumokat búj és leragad a 20 évvel ezelötti cikknél az úgysem érti meg ...a korral haladunk kedves kérdező...talán újabb és komolyabb cikkeket kellene bújnod és nem biztos,hogy az interneten. ;)

2016. nov. 19. 09:56
 50/90 anonim ***** válasza:
23%
Az agydaganat nem természetes.
2016. nov. 19. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!