Akik természetes úton szülnek/szültek miért teszik?
Nem provokáció a kérdés, csak kíváncsiság mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ha valamire van kevésbé fájdalmas és egyszerűbb megoldás akkor miért választja valaki a nehezebbet.
A császár nyomait gyönyörűen el lehet tüntetni műtéttel, nem lesz szakadás, később nem kell vagina szűkítő műtét, nincs annyi fájdalom. Aki a természetes szülést választja az mit tud felhozni mellette?
eléggé ellentmondtok magatoknak.
először jön az, hogy nem tágultál ki, minden olyan ott lenn, mint volt, semmi probléma. utána meg az, hogy csak a pinájukat féltik, akik kérik a császárt. Na most. Ha nem az lenne az általános, hogy ilyesmi történik, akkor miért is kérne császárt bárki? Szóval most vagy az van, hogy valós a dolog, kitágul, szakad stb. a nagyrésze, vagy nincs igazatok, és nem a pináját félti az a nő, aki kéri a császárt. Ahogy én sem azért kértem. Volt egy oxigénhiányos osztálytársam. Azt nem kívánom senkinek. Én ezt nem kockáztattam. Inkább ne tudjak szoptatni (amúgy tudok), mint hogy olyan sorsa legyen a gyerekemnek, mint annak a srácnak.
Az meg, hogy nem kötődik, meg mindenféle zavara lesz, sehol sincs bizonyítva. Programcsászár esetén legalábbis. A sürgősségi az teljesen más lapra tartozik. A sürgősségisektől szoktak származni a rémtörténetek is. Még egy programcsászárost sem hallottam, akinek negatív tapasztalata van összességében.
Szóval fáj, fáj, nyilván mindkettő fáj, de hadd döntse már el mindenki, hogy mit tart a legjobbnak a saját gyerekének!
Első baba császár.Első fájás hajnal 1,hajnal 5től tolófájások,9kor műtő.
Második baba hüvelyi szülés.Első fájás péntek délután 5,baba megszületett szombat délután 4.
Harmadikat várom.Remélem őt is meg tudom szülni.Csak amiatt vállaltuk be a 3.-at mert a 2.bem lett császáros.
Császár után csak vonszoltam magam,fájt a felülés,a felállás,a séta.Szülés után amikor letelt a 2 óra megfigyelés már mentem zuhanyozni.
Akkor miért is választanám a császárt?Az egy műtét!
Mindkét szülési mód után tudtam szoptatni 23 illetve 20 hónaposan választottam el őket.A kötődés is meg van.
Kedves 35-ös. Szerintem az a gyakoribb ha szülés után minden szépen visszaáll az eredeti (vagy nagyon hasonló) állapotra. Ez történik nagyobb arányban.
A ritkább, hogy valakinek annyira rosszul sikerül a szülés, annyira szakad, reped, egyéb komplikáció lép fel hogy a felépülés nem teljes és korrekcióra van szüksége.
Persze lehet ettől is félni, de egy műtéti seb is gyógyulhat nagyon csúnyán is, bár szintén ritka esetekről van szó, de megeshet, hogy annyira csúnya lesz hogy csak a plasztika segít, vagy még az sem.
Mindenfajta szülés szülés, de mindkét változatnál fennáll a veszély, hogy "tönkre vágja" a szülés a testét.
Minden ertelmes kulfoldi orszagban valaszthato a szules modja.
A balkanon nem. Szerencsere nem balkani vagyok, igy vaszthattam a csaszart!
Hú eléggé megoszlanak a vélemények. Én azt mondom, ha életveszély àll fenn és nincs más megoldás akkor császár. Én biztosan nem fizetnék érte. Nekem elég könnyű vajúdásom/szülésem volt a végét leszámítva. Kedves 2.! Neked üzenem, hogy ha szükség van rá akkor igenis használjon az orvos vákumot, mert képzeld a kisfiam igen gyorsan megindult kifelé, csakhogy a huvelyembol nem nagyon akart kijönni. Császárra nem volt idő meg lehetetlen volt, így maradt a vákum és köszönöm jól vagyunk a kisfiam 20 hónapos gyönyörű, egészséges gyerek. Hálás vagyok az orvos gyors és szakszerű döntésének, mert nagy baj lehetett volna, mert a szívhangja is igen leesett a babómnak. Mégis fantasztikus elmenyként gondolok vissza a szülésemre és ezerszer végigcsinálnám.
Meg milyen baromság ez a vaginaszukítés, ugyanolyan mint szülés előtt pedig varrtak. A szobatársam aki császárral szült előttem két nappal csak szenvedett, trombózis elleni injekcióval szúrták, meg ő még magát otthon. Én nem értem az ilyen "fizetek érte császárt" ez a kényelmes anyukák megoldása, akik egy cseppet nem akarnak megszenvedni azért, hogy világra hozzanak egy csodát. Én is ismerek egy ilyet na ne kelljen leírom hogy egy vén fószernak szült és éli a gazdagok világát. Ja és én államiba szültem teljesen elégedett voltam mindennel ha nem muszály akkor minek fizessék olyanért ami alapból jár és nem indokolja semmi olyan mint nehéz, körülményes terhesség stb.
Na már megint meglátszik az intelligencia!😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!