Hogyan lehet elrendezni az orvossal, ha császárral akarok szülni?
Akkor én h..ye p..sa vagyok.
Az első gyerekem sürgősségivel kellett,hogy megszülessen. Átmeneti oxigénhiánya lett, hipotón izomzat, egy év Dévény torna. Hála Istennek nagyobb baj nem lett.
Viszont az egy év Dévényezés alatt számtalan sima születési sérült babával találkoztam. Volt egy anyuka, akinél ugyanúgy,mint nálam többször a nyakán volt a zsinór, viszont az okos dokija nem császározta időben, a gyerek meg liftezett szegény, hiába próbált kibújni, a zsinór "visszarántotta". Na ő náluk elég nagy oxigénhiány lett, agyvérzés stb.
A gyerekem első egy évét nem tudtam élvezni. Utáltam nézni,hogy más gyerek már szalad, az enyém meg csak akkor tanult mászni.
Így a másodiknak már úgy indultam,hogy mondtam a dokimnak,hogy császárt szeretnék. Félreértés ne essék, nem a fájdalom miatt, baromi nagy fájdalomküszöböm van. Egyszerűen nem akartam,hogy szülés közben bármi gebasz legyen, ami miatt megint nézegethetem a gyereket, hogy lett-e komolyabb baja. Persze, terhesség közben is lehet gond, de az ellen nem tudok sokat tenni.
A végén egyébként harántfekvéses lett, így egyébként is császár lett volna.
Azt hiszem mindket oldalt ertem.
Azt tenyt elhanyagolni hogy a csaszarmetszes mutet nem lehet,az orvos valaszolonak igaza van.
Az hogy ti igy szultetek ilyen szornyu korulmenyek kozt az szegyen es nagyon szomoru.
Szerintem a lelki alkalmatlansag is lhete ok mert azt nehezen hiszem hogy a magzatnak az anya halalfelelme jot tesz..valamilyen terapia biztos letezik ennek a feloldasara
En meg nem szultem,de
: Ha valami jobban megijeszt annal hogy egy ilyen toketlen szemet bandanal szuljek mint az a szegeny [link] akinek olyan szornyu szulese volt; az az hogy ez a banda szikevel kotorasszon bennem.
Mennyi bunko hozzaszolas, szep dolog mondhatom. A kerdezo eldontotte hogy csaszarral akar szulni tanacsot kert nem a kerdest megvitatasat.
Sajnos kerdezo en nem tudok segiteni, nem otthon elek, itt ugy szulhetsz ahogy akarsz es nem probalnak rabeszelni hogy hogyan szuljel, szoptass ha te nem akarsz. ez egy normalis orszag ahol nem riogatjak sem a szulo noket sem a hozzatartozokat. Az csak hab a tortan hogy minden ingyenes es vilagszinvonalu. nagyon sajnalom a magyar noket hogy ahhoz hogy donthessenek egy vagyont kell kifizetniuk. En totalisan megertelek, anno en 16 orat vajudtam aztan szetrepedtem mert keson vagott az orvos. hetekig nem tudtam leulni , begyulladt a vagas egy remalom volt az egesz. a termeszetes szules egyaltalan nem mindenkinek csodalatos elmeny. Sok szerencset kivanok neked, remelem talalsz normalis orvost akivel meg tudsz egyezni.
Kedves 64-es! Olvastam értelmesen! És sehol nem láttam,ahol a kérdező leírta volna,hogy pontosan miért is akar császárt! Szóval fingunk sincs, csak jön a sok "ősanya" (pedig utálom ezt a szót), és ítélkezik.
Én leírtam,hogy másodszorra miért akartam. És igen, akartam. Pedig ha nem lesz harántos (ami a 37. héten derült ki), akár még normál úton is megszülhettem volna a másodikat. De nem akartam.
Bár én ezt fel is vállaltam, vállalom. Akárki kérdezte,hogy miért, elmondtam,hogy egyszerűen csak akarok egy egészséges gyereket, akik kivesznek, és nem kell tornára hordanom, nem kell azt hallgatnom,hogy felsír-e, kell-e pumpás rásegítés stb. Van, aki erre is meresztgette a szemét. Na úgy voltam vele pont lesz..om.
A jó anyává nem attól válik valaki,hogy hogyan szül, vagy,hogy szoptat-e, vagy hogy hordoz-e.
Istenem! Hány ismerős veri a mellé,hogy mennyit vajúdott,meg,hogy "megszenvedett" a gyerekért, de konkrétan a nagyszülőkkel többen van a gyerek,mint otthon, és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!