Nem akarok szülni (? )
19 eves vagyok, de meg a gondolatatol is rosszul vagyok. Gyereket szeretnek, de azt nem, hogy gatmetszest csinaljanak, esetleg csaszarmetszest, vagy, hogy utana honapokig gyogyuljak..
viszont az orokbefogadas se megoldas, hiszen sajat gyereket szeretnek.... mondjuk ha nem lesz mas mod, valoszinuleg orokbe fogadunk...
bocsi az ekezetert, telorol vagyok.:/
Már pedig jobb ha barátkozol a gondolattal, hogy ingyen nincsen semmi. Pláne egy új élet! És ez nagyon is jól van így. Az ember sokkal jobban tudja azt értékelni, amiért megküzdött.
Érdemes végiggondolni azt, hogy te milyen áldozatra vagy képes a gyermekedért? Vagy megmaradsz ezen a gyerekkori nárcisztikus szinten, hogy minden teérted van? Adás, elfogadás, áldozathozatal, őszinte szeretet.
Ezek kellenek az anyasághoz, a valódi felnőtté váláshoz,
Úgy voltam, mint Te, anyukám horrortörténetekkel traktált egész életemben az én és tesóm születéséről. Többször elakadtunk, sokáig lábadozott utánunk, megszenvedte. SOSE akartam szülni.
Aztán már a második is 6 hónapos, ráadásul 2 császár. Biztos, hogy a lelki állapotom befolyásolt abban, hogy nem tudtam természetes úton szülni, amit nagyon sajnálok. Ha újrakezdhetném, akkor a terhesség előtt pszichológushoz járnék a félelmeim miatt. Amúgy 27 évesen szültem az elő, 29 évesen a másodikat.
Senki sem akar szülni...de mivel a gyermekvállalásnak ez is velejárója, így kénytelenek vagyunk!
Te pedig minek pörgeted magad olyan dolgon, ami még kilátásban sincs??? Ráérsz akkor ezen pörögni, ha lesz egy fickód, akivel eljutsz a gyerekvállalásig! Addig meg haverok, buli, fanta! :-)
Koszonom a valaszt mindenkinek! :)
Kedves hetes, nem vagyok narcisztikus es nem gondolom, hogy minden ertem lenne. Csak felek a szulestol, foleg azert, mert eleg sok nogyogyaszati problemam volt. De ha ezert gyerekesnek es narcisztikusnak, akkor okee :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!