Milyen ruha volt rajtatok a szülőszobában? Védőnő azt mondta hálóinget vegyek. én azt nem akarok.
Nekem adtak a kórházban a szülőszobába kórházi hálóinget (vagy minek hívják).
Amúgy nekem császárom volt, így jó, hogy volt nálam hálóing (pedig én is utálom), mert csak ezt engedték felvenni később (a nadrág bántotta volna a sebemet).
De sógornőm rövidnadrág-pólóban volt a kórházban, bár szülésre ő is kapott kórházi ruhát.
Én is utálom, de a szülőszobán ez eszedbe sem fog jutni, vettem egy olcsó hálóinget, többször úgysem tudod használno:-)
A kórházban már én is pizsiben, meg melegítőnaci+polóban voltam!
Farmer-feszülős pólóban mentem be. A nadrágot értelemszerűen levetették, amikor elindultak a fájások, de a póló végig rajtam volt. Amikor hasba könyöklős rész volt, akkor felgyűrték a szegycsont aljáig, de úgy is maradt.
A gyerekágyas részre is így vittek át (elég szarul sikerült a szülés, saját lábon nem tudtam volna átmenni).
Tulajdonképpen mindegy volt, amíg a munkában nem zavarta az ott dolgozókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!