Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen ruha volt rajtatok a...

Milyen ruha volt rajtatok a szülőszobában? Védőnő azt mondta hálóinget vegyek. én azt nem akarok.

Figyelt kérdés
Utálom a hálóingeket. Én egy normális polora vagy ujjatlan trikóra gondoltam.
2014. szept. 15. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én hosszabb pólóban voltam, utána levő napokon rövidnadrág és póló, császároztak de engem nem zavart h ott volt a nadrág.
2014. szept. 15. 12:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze lehet egy nagyobb méretü poló is! Abba szülsz amibe jólesik! Én a férjem polójába szültem...
2014. szept. 15. 12:47
 13/16 anonim ***** válasza:
A legkisebb gondod lesz az, hogy mibe vagy:D Szülés után az érdekes, hogy mibe akarsz lenni. Speckó azt mondom, hálóing-nem túl hosszú a legjobb. Örülsz majd, ha menni tudsz, és könnyebb csak a bugyit letolni a wc-n, mint még egy plusz pizsi alsót. Trikó meg túl rövid ahhoz, hogy a folyósón szaladgálj benne. Most télen szülök, előzővel nyáron szültem, így nem kellett köntös, most kell valami, de arra gondoltam, az is zavaró, le kell venned pisiléshez, így most vettem egy ilyen pulcsi féleséget, ami kifejezetten ilyen háló pulcsi vagy minek hívják. Jó puha, így ha a korterembe is kicsit hűvös van, azt magamon hagyom. Én Angliában élek, nem tudom otthon hogy megy, de itt lepedő vastagságú a takaró-sajnos februárban is ezt tapasztaltam, mikor be kellett feküdnöm. Bocs, elkanyarodtam.
2014. szept. 15. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Rajtam egy kánikularuha volt, kényelmes volt benne lenni és elég praktikus ha eltakar egy kicsit, pólóban hülyén éreztem volna magam. Mondjuk nem tudom miben más egy hálóing mint egy hosszú póló, persze nem a mamókás hálóingekre gondolok, hanem a szépekre.
2014. szept. 15. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Én vettem egy nagy fehér pólót és abban szültem. Nálunk az volt az első kérdés, hogy hoztam-e, vagy adjanak ruhát.
2014. szept. 15. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Én hálóingben szültem, de szerintem egy nagy póló is jó.

Egyébként semmi baja nem lett, nem lett véres vagy ilyesmi, maximum kissé leizzadtam.

2014. szept. 15. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!