Ha van fogadott dokim és mégse akarok nála szülni mondhatom a klinikán, hogy ne hívják be?
Persze, hogy kérdheted. De az is lehet, hogy felhívják, és közlik, a kismama direkt kérte, ne hívják... :(
Szabad tudni, miért? (csak kíváncsiság)
Én ismerek olyan kismamát, akinek az orvosa a 36. hétig nem szólt egy mukkot sem a szülésről és a tarifákról "babonából", majd a 36. héten mondott egy olyan árat, hogy így a kismama nem hívta be szülésre, pedig minden hónapban hozzájárt és elég sok pénzt ott is hagyott. Szóval, igen, lehet ilyet.
De mi van, ha az ügyeletes még nagyobb kontár, mint ő? Mármint ez is zsákbamacska, mert nem tudhatod, hogy kinek a kezei közé kerülsz. Viszont megértem, hogy ettől a dokitól is elment a kedved, ha rosszakat hallottál róla. Nagy dilemma...Azért remélem jól döntesz és minden rendben lesz! Könnyű szülést!!!
Persze, megmondhatod, hogy ne hívják be. De persze az összes általad felsorolt eshetőség előfordulhat. A dokinak biztos nem fog jól esni a dolog.
De megkérdezhetem, hogy miket hallottál róla (név nélkül persze), miket csinált, ami miatt csalódtál benne? Akár privátban is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!