Miért baj ha császárral akarok szülni?
Én ugyan nem szóllak le, felőlem mindenki úgy szül, ahogy akar. Alapvetően annak a híve vagyok, hogy ha van valamire természetes megoldás is, akkor használjuk először azt, a gyereknek se adok rögtön antibiotikumot, ha eltüsszenti magát. Programozott császárnál utólag van a műtéti seb miatt fájdalom, de ez is nagyon változó, kinek milyen a fájdalomtűrő képessége.Első (természetes) szülésnél vajúdhatsz 3 órát is, meg 18-at is, nem lehet előre kiszámítani. Ha csak a szenvedéstől félsz, kérhetsz epidurális érzéstelenítést hüvelyi szüléshez is a vajúdás idejére, ennek is megvannak a kockázatai (fájásgyengeség, méh atóniája), akárcsak a császármetszésnek.
Szültem így is, úgy is (spontán is, sürgősségi és programozott császárral is), nekem a természetes szülés jött be leginkább, de ahogy érzed, úgy döntesz (meg ahogy a dokid vállalja.)
Nem értek egyet az orvosoddal, de te tudod, kiben bízol.
Senkinek semmi köze ahhoz, hogyan döntesz.
Minden a TE személyes felelősséged. Az orvosválasztás és a szülésed módja is.
Kívánom, hogy ne bánd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!