Mi a teendő ha első gyerekemet császárral szültem az ügyeletes dokinál és másodiknál sem akarok fogadni orvost?
Szia!
Nem feltétlenül lesz a 2. is császár. Függ attól, hogy mennyi idő telt el az első óta, hogy mennyire vékonyodott el a heg a méheden, stb. Sok esetről hallottam/olvastam, hogy az első császár, a 2. sima szülés volt. Úgy tudom, hogy 2 év elteltével már lehet esély a császár elkerülésére. De nem gondolom hogy ezért kellene orvost fogadnod. Ha megindul a szülés bemész, és szólsz, hogy az első császár volt, mennyi ideje, de úgy is látják majd a papírokon, megvizsgálnak, és eldötik, hogy feltétlenül szükséges-e megint, vagy mi legyen. A programozott műtét nem tudom hogy van, ha nincs fogadott dokid. De valahogy úgy képzelem, hogy akkor kapsz időpontot, bemész és szintén aki benn van, megcsinálja. Persze hogy meg kell csinálnia. Nem kötelezhet senki arra, hogy fogadj orvost.
Nekem még csak egy babám van, szintén császáros, ügyeletesnél szültem, és pozitívak a tpasztalataim, úgyhogy én sem tervezem, hogy a tesónál fogadni fogok.
Bocsi az offért,de amit az utolsó írt,az nem igaz.
Én is császárral szültem két éve a kisfiamat,már rajta vagyunk a tesón és nekem azt mondta a dokim,ha sikerül spontán szülnöm,akkor "csak" hüvelyen keresztül tapintja be a heget,nem vagdos. Miért tenné?
Ha a heg nem bírja,azt már a szülésnél látnia kell.
Ez butaság, minden esélyed mag van rá, hogy természetes úton szülj. Nem kell 2 év, nekem csak 15 hónap kellett és simán megszültem, mindenféle vagdosás nélkül.
Ehhez nem kell fogadott orvos, kérdezz meg attól akihez gondozásra jársz. Ha eljön a szülés ideje tudják ők mit bírsz el és mit nem.
Én eleve a kérdét nem értem!
Hüvelyi és császáros szülésnél is lehet választani: fogadott orvos vagy ügyeletes, éppen dolgozó orvos. Nincs különbség a kettő között!
Miből gondolod, hogy 2., progis scászárnál fogadnod kellene ha nem akasrz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!