Első babámat császárral szültem. Akkora másodikat is azzal kell majd?
Attól függ hogy mennyi idő tellik el a két szülés között hogy alakul a heg ,
milyen lesz a terhesség lefolyása, mekkora lesz a baba, millió ok miatt lehet hogy igen megint császár és az is lehet hogy megpróbálhatod a hüvelyi szülést.
De kicsi az esélye és nem minden doki vállalja. Ha nincs fogadott orvosod szinte kizárt hogy engedik.
Nem szabad elásni a lehetőséget de annyira sok minden dől el abban a pár órában amikor vajúdsz hogy nincs ember - nőgyógyász- aki tutira megmondaná hogy meg fogod tudni szülni.
utánna amúgy sokszor elaltatnak és van betapintás hogy ellenőrizzék a heget. sok szobatársam mondta hogy fájt a szíve a babáért és jobban fájt mint bármi.
Azért talán sikerül! De a végeredmény a lényeg egészségesek legyetek.!
Én 17 hónapra természetes úton szültem a másodikat (első farfekvés miatt császáros volt), a dokim végig mondta, ha befordul, akkor szülünk. Minden rendben ment.
Szóval ha a dokid is támogatja, és minden oké lesz, meg lehet próbálni a rendes szülést.
A barátnőm épp ma szült természetes úton egészséges babát, 4 éve volt császáros szülése.
Szóval minden lehetséges. Ahogy előttem írta valaki, ott, abban a pár órában dől el minden, mikor megindul a szülés és vajúdni kezdesz.
Sok szerencsét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!