Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült közületek úgy valaki,...

Szült közületek úgy valaki, hogy az elsőt császárral, a másodikat pedig természetes úton?

Figyelt kérdés
Leírnátok a tapasztalataitokat? Pl. nem akadékoskodnak az orvosok? Nem feszül a vágás helye, vagy nem veszélyes? Ilyesmikre gondolok, de ha van más, az is érdekel!
2011. febr. 25. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Bocsi az OFF-ért,de engem is érdekel.A másodikat várom és az első császáros volt.
2011. febr. 25. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:

szintén OFF:

Annyiszor volt ez már itt kérdés, és én mindig reménykedve jövök, hogy olvassam a választ. Ami 90%-ban az szokott lenni, hogy a válasz engem is érdekelne.:( És hát engem is. :)

Talán egy-két válasz volt, ahol írták, hogy voltak így, sikerült.

2011. febr. 25. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Nem saját tapasztalatot tudok írni, de a sógórnőm így volt. Az első babája császárral született (arra már nem emlékszem miért), és félt tőle,hogy a 2.is császár lesz. De aztán természetes úton szülte a kisfiát. Nem mondott ilyesmit,hogy feszült volna a vágás helye.

Én úgy tapasztaltam,hogy a dokik is a természetes szülést részesítik előnyben,legalábbis a legtöbb, úgyhogy ha nincs komoly indok az újabb császárra, megpróbálják a hüvelyi szülést.

2011. febr. 25. 16:58
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azért még reménykedem, hogy válaszolnak néhányan. Egyébként én nem találtam a régiek között ilyet, csak azt, hogy lehet-e vagy sem.

2011. febr. 25. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Anyukám 39 éve engem császááral, rá 5 évre az ikerhugaimat simán.
2011. febr. 25. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ugyan a második is császár lett, de a dokim egyáltalán nem akadékoskodott, sőt, nagyon szurkolt, hogy sikerüljön természetesn.

Sajna a 38. héten elkezdett rohamosan vékonyodni a heg. A 36. héten még 6 mm volt, ami teljesen jó, következő héten már csak 5, aztán 3,1 végül 3 alá ment, és akkor már nem engednek spontán. Mivel a kiírt nap előtt voltam 2 nappal, a doki sos, még aznap megműtött, nehogy beinduljon a szülés, mert akkor szétvált volna a heg. Nekem a végén már fájt is az előző helye, ezért nézte a doki sűrűn. Ha fáj, az már nem jó!

Szóval nincs kizárva császár után a spontán szülés, de nekem a szülésznőm is azt mondta, hogy 50-50 %.

Szorítok Neked, hogy minden rendben legyen és sikerüljön spontán!

2011. febr. 25. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
kórház és dokifüggő! egy soproni ismerős mesélte, h. 5 évvel a császár után úgy kellett kiharcolnia, h. egyáltalám megpróbálhassa. ott állítólag soha senmit nem kockáztatnak, faros, iker, volt már császár= programozott császár
2011. febr. 25. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy az utolsó írja.Én nem találtam dokit, aki vállalta volna, hogy a másodikat természetesen szüljem.Első császár utáni protokoll, hogy a több biztosan császár, nem kockáztatnak...

A legtöbb doki, akit kérdeztem, úgy nézett rám, mint egy kétfejű borjúra, nem értette, hogy miért akarom veszélyeztetni a gyerek és a saját életemet.

2011. febr. 26. 01:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Azért kérdeztem most, mert még nagyon az elején vagyok, még a dokinál sem voltam. Azért ha lehet, megpróbálom, rákérdezek.
2011. febr. 26. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!