Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért baj ha császárral...

Miért baj ha császárral akarok szülni?

Figyelt kérdés
Áttanulmányoztam mindent ezzel kapcsolatban. Az orvos szerint nem veszélyesebb, mint a normál szülés, sőt a heg sem lesz csúnya. Akkor miért szólnak le azért ha én nem akarok a szülés során, hosszú ideig szenvedni?
2015. aug. 23. 14:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem 4 császárom volt, de az első előtt döntenem kellett. Azt mondták, nagy a baba, valószínűleg szakadnák, repednèk. A császárt kèrtem, nem bántam meg, mert 4850gr volt. Nekem könnyű volt utána, másnap már nem fájt, csak húzodott, tejem is volt.

A te döntèsed. De nem kell másnak tudni róla, max a párodnak. Ne foglalkozz senkivel.

2015. aug. 23. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

9es, azért szerintem nem mindegy hogy program, vagy sürgősségi a császár, nálad is ebből lett a baj szerintem.

Az meg, hogy vágnak, nehéz mozogni, fáj meg stb. Igen, így van. De a gátseb is tud ám fájni... Nekem inkább fájjon a hasam (ha már valaminek muszáj), mint ott lenn... Plusz szerintem a gyereknek sincs szüksége erre az "élményre" hiába mondja a 70-80 éves professzor. Fiatalabb orvosok közül sokan nem így gondolják...

Szerintem azzal nincs gond, ha császárral szülsz, de ne meséld el senkinek, mert ilyeneket tapasztalsz majd, mint itt is. Senkinek semmi köze hozzá a férjeden és az orvosodon kívül.

(Hol szülsz? Orvos miatt kérdem)

2015. aug. 23. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

Mindenki úgy szül, ahogy akar,engem és sokások más ember egy cseppet sem érdekel.

Ez a TE magánügyed. Ne reklámozd mindenféle fórumon, meg az utcán, meg a szomszédnak. Állandóan csak a vita van itt is belőle.

Elég ha te meg a családod, barátnőd tudja, ők nem szólnak be. Másnak meg könyörgöm, minek kell mondani?????

És IDE miért írtad ki???? A te döntésed, nem????? Eldöntötted, nem azt akarod, h lebeszéljenek, akkor maradj csöndben!

Tök gáz a napi nem tudom hány darab "császárral szülök, mi közöd hozzá" kérdés kiírása. Szerintem már lassan provokációnak számít ami ezzel kapcsolatban itt megy.

2015. aug. 23. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
* sok-sok
2015. aug. 23. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem teljesen mindegy. Viszont egy dolgot furcsállok az orvos véleményében: honnan tudja, hogy szép lesz a heg? Az kifejezetten a saját kötőszöveti állomány gyógyulási hajlamán múlik, erre nem lehet tippelni. Hacsak nem volt már korábbi műtéti heged, ahol ki lett próbálva.
2015. aug. 23. 16:36
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
Onnan tudja, hogy tervezhető a műtét, és otthon lehet estére. Én is azt mondanám, hogy perszeeee hogy szép lesz. Aztán ha nem, hát bocs. Ez van, majd ráfogjuk valami apróságra. Ahogy a császár legtöbb szövődménye nem akkor derül ki, hanem később, de akkor már kit érdekel néhány összenövés, gyulladás, hasfali gyengeség, sérv, keloidosság, érzéketlenség,... sorolhatnám. A fontos, hogy most simán menjen, gyorsan, mama-doki elégedett legyen és ennyi. Aztán vagy mázlija lesz, vagy nem.
2015. aug. 23. 17:04
 17/20 anonim ***** válasza:
28%

Az orvos valótlan dolgot állított! A hasi műtét kockázata mindig magasabb, mint a természetes szülésé! Ne áltasd ezzel magad.

BAjnak azért baj, mert felesleges kockázatnak teszed ki mind magadat, mind a gyerekedet!

Én is megpróbálnám lebeszélni erről a barátnőmet. Persze ítélkezni senki fölött nincsen joga senkinek! A véleményét viszont elmondhatja, ha megosztod vele ezt az információt.

2015. aug. 24. 08:54
 18/20 anonim ***** válasza:
19%
Azért baj-feltéve, ha nincs orvosi indoka-mert a szülést és a szenvedést a természet nem véletlen találta ki. Pontozzatok le nyugodtan, de Kérdező, puhapucásnak tartalak. Jobb a 12 órán át tartó fekvés, a gyereked sem tudod megfogni és hetekig szenvedhetsz a hasi sebbel, de a vajúdást nem akarod. Őrült gondolat- bizonyára van benne rendszer.
2015. aug. 24. 10:27
 19/20 anonim ***** válasza:
28%
Na mi van, megy a lepontozás kommandó megint? Ej lányok, lányok...:((
2015. aug. 24. 12:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, megírnád nekem, hogy hol szülsz, akár privátban? (Hátha épp a közelben van az is.)

Tervben van a baba, és egyszerűen nem tudom hogy lehetne utánajárnom, hogy ki vállal császárt.. Hogy lehet ezt jól megkérdezni, elmondani.. Nem szeretnék abba belefutni, hogy elmegyek 10 orvoshoz, akik elküldenek melegebb éghajlatra, mire eljutok ahhoz, aki segítene nekem ebben. Persze lehet csak én gondolom túl a dolgot.

Na mindegy. Én is császárral szeretnék szülni, a férjem és az anyukám támogat benne, nekem csak ez számít. (Egyszer anyósommal is szóba került és ő is támogat ebben egyébként.)

2015. aug. 27. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!