Miért baj ha császárral akarok szülni?
Nekem 4 császárom volt, de az első előtt döntenem kellett. Azt mondták, nagy a baba, valószínűleg szakadnák, repednèk. A császárt kèrtem, nem bántam meg, mert 4850gr volt. Nekem könnyű volt utána, másnap már nem fájt, csak húzodott, tejem is volt.
A te döntèsed. De nem kell másnak tudni róla, max a párodnak. Ne foglalkozz senkivel.
9es, azért szerintem nem mindegy hogy program, vagy sürgősségi a császár, nálad is ebből lett a baj szerintem.
Az meg, hogy vágnak, nehéz mozogni, fáj meg stb. Igen, így van. De a gátseb is tud ám fájni... Nekem inkább fájjon a hasam (ha már valaminek muszáj), mint ott lenn... Plusz szerintem a gyereknek sincs szüksége erre az "élményre" hiába mondja a 70-80 éves professzor. Fiatalabb orvosok közül sokan nem így gondolják...
Szerintem azzal nincs gond, ha császárral szülsz, de ne meséld el senkinek, mert ilyeneket tapasztalsz majd, mint itt is. Senkinek semmi köze hozzá a férjeden és az orvosodon kívül.
(Hol szülsz? Orvos miatt kérdem)
Mindenki úgy szül, ahogy akar,engem és sokások más ember egy cseppet sem érdekel.
Ez a TE magánügyed. Ne reklámozd mindenféle fórumon, meg az utcán, meg a szomszédnak. Állandóan csak a vita van itt is belőle.
Elég ha te meg a családod, barátnőd tudja, ők nem szólnak be. Másnak meg könyörgöm, minek kell mondani?????
És IDE miért írtad ki???? A te döntésed, nem????? Eldöntötted, nem azt akarod, h lebeszéljenek, akkor maradj csöndben!
Tök gáz a napi nem tudom hány darab "császárral szülök, mi közöd hozzá" kérdés kiírása. Szerintem már lassan provokációnak számít ami ezzel kapcsolatban itt megy.
Az orvos valótlan dolgot állított! A hasi műtét kockázata mindig magasabb, mint a természetes szülésé! Ne áltasd ezzel magad.
BAjnak azért baj, mert felesleges kockázatnak teszed ki mind magadat, mind a gyerekedet!
Én is megpróbálnám lebeszélni erről a barátnőmet. Persze ítélkezni senki fölött nincsen joga senkinek! A véleményét viszont elmondhatja, ha megosztod vele ezt az információt.
Kérdező, megírnád nekem, hogy hol szülsz, akár privátban? (Hátha épp a közelben van az is.)
Tervben van a baba, és egyszerűen nem tudom hogy lehetne utánajárnom, hogy ki vállal császárt.. Hogy lehet ezt jól megkérdezni, elmondani.. Nem szeretnék abba belefutni, hogy elmegyek 10 orvoshoz, akik elküldenek melegebb éghajlatra, mire eljutok ahhoz, aki segítene nekem ebben. Persze lehet csak én gondolom túl a dolgot.
Na mindegy. Én is császárral szeretnék szülni, a férjem és az anyukám támogat benne, nekem csak ez számít. (Egyszer anyósommal is szóba került és ő is támogat ebben egyébként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!