Ha én nem akarok természetes úton szülni, el lehet intézni, hogy császárral vegyék ki belőlem a gyereket kicsit idő előtt, akkor is ha nincs semmi komplikáció?
Ha találsz egy olyan dokit aki megcsinálja...
és tudsz eleget fizetni?
volt egy szobatársam akkor volt kruppos a nagyobbik fia amikor ki volt írva az ügyeletesnek fizetett hogy állítson ki papírt egy rossz eredményről + tejelt a dokijának is hogy jöjjön be és a 37. héten császározza meg.
2 cm-es borítékot adott a dokinak.
Gondolom ha fizetsz akkor igen!
Nincs olyan doki szerintem aki ne találna okot a császárra!
De azt azért megemlíteném hogy a császár iszonyú fájdalmas a műtét után 2 napig.
A természetes szülés után viszont azonnal elmúlik a fájdalom(ahogy mondják)
egy(farfekvéses baba miatti)császáros anyuka
A császár nem két napig fáj, hanem 2 hétig is akár, napi szinten.
1 hétig segítséggel is alig tudtam felülni az ágyból, és 2 hét múlva is éreztem bizony a műtétet, csak azért nem vettem be soha fájdalomcsillapítót, mert akkor már szoptattam és nem akartam, hogy a tejemet befolyásolja a gyógyszer.Ennek ellenére jó dolognak tartom a programozott császárt, de tényleg megvan az ára.Forintban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!