Hogyan lehet elrendezni az orvossal, ha császárral akarok szülni?
"Senki nem kérdezte a véleményed."
Nem igazán érdekel. :-)
Tényleg kérdező.Megkaptad a választ.Amennyire titkolod az okot,azt a hevességet viszont nem értem.Ez egy noname oldal,trollkodhatsz,tüzet szíthatsz,legbensőbb intim félelmeidet,perverzióidat ide teheted.Semmi következménye nem lesz.A nagy titkolózás két dolgot sejtet kapásból'
Vagy troll vagy és most jót kuncogsz,vagy valóban a fájdalom gyávasága sarkall a császárra.Épeszű anya ilyet akkor tesz ha KOMOLY oka van,az általad sejtetett ok nem tűnik komolynak.Mellesleg ha valóban ekkora titok a miért,szakértőbb és pontosabb segítséget bármely nőgyógyásztól előbb kapsz a dolog menetéről mint itt!
Nos,te tudod.De nagyon szórakoztató lehet számodra ez a kérdés.Különben nem görgetnéd,pláne ha már-ahogy írod-megkaptad a választ a kérdésedre.
További minden jót a terhességedben.
"Jah és ha már a szétnyílásnál tartunk, az én hasamon legalább nincs egy bazi nagy heg, így bátran vehetek fel bikinit is!"
Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a mai Pfannenstiel metszésből végrehajtott császárok hege nem a hason van, hanem pont a bikini vonalban, pontosabban ott ahol a bikini gumi része szokott futni, és mivel vízszintes általában a fehérnemű teljesen eltakarja. Igazából nem túl látványos heg pláne ha szépen gyógyul.
Nos nem tudom, hogy a kedves anyuka milyen bababarát kórházban volt, de én két megyei kórházról és egy klinikáról tudok nyilatkozni. Mindenhol külön szülőszobák vannak, fallal elválasztva, van lehetőség kádban/vízben szülni, apuka mindenhol bent lehet ha akar. A testhelyzet a kitolási szakaszig tetszőlegesen megválasztható stb. Szóval nem tudom, hol volt az a bizonyos császár, de elég retek egy kórház lehet. Én ilyen függönyös megoldást sehol nem láttam szülőszobán.
EDA, nos az EDA-ról azt kell tudni, hogy EDA akkor van, ha van anesztes, aki megszúrja. Mivel ez a szakma ma Magyarországon abszolút nincs megbecsülve nem kell sírni, ha nincs aki megszúrja az EDA-t. Ami meg a kéjgázt illeti, bocs, a kéjgáz nem tud teljes fájdalommentességet csinálni, de nem is ez a cél. A kéjgáz fájdalmat csillapít egyébként nagyon effektíven, aki teljesen fájdalom nélkül akar szülni, az ne akarjon szülni, nekem ez a véleményem. Egyébként saját szememmel láttam mennyire hatékony a kéjgaz, anyuka üvölt gátmetszés varrása közben a fájdalomtól és kapaszkodik a lepedőbe, N2O/O2 50/50% az arcába, és a hölgy elcsendesült és látványosan csökkentek a fájdalmai. Ennyit arról, hogy nem ér semmit. De ha számszerűek akarunk lenni 20% koncentrációban lélegeztetve a hatás 15 mg MORFIN hatásának felel meg.
Ami meg a könyökölést meg a hypoxiát illeti, ott a CTG, manapság mindenhol használják, a könyökölés meg egy szimpla műfogás. Szóval erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!