Akik sokáig vajúdtatok, ki tudtatok menni közben pisilni?
17 órát vajúdtam, sokszor pisiltem... ettem, ittam még az elején :D a beöntés miatt eleve sokat ültem a wc-n, biztos ami biztos alapon :D
végén, mikor már összeértek a fájások, de még nem tágultam ki teljesen, akkor én is kaptam oxi infúziót, akkor már feküdnöm kellett, szóltam, hogy pisilnem kell, mondták pisiljek csak ahogy vagyok :D nem tudtam, így kaptam egy csinos ágytálat, az orvosom próbálta alám tenni, de akkor végre elfolyt a magzatvíz és nyomhattam is mert akkor látta a doki, hogy már jön a feje :D
ez érdekes, ahogy itt mindenkit olvasok, meglep...
én olyan 7 órát vajúdtam
max beöntés után pisilhettem(nem emlékszem rá pontosan)
onnanstól kezdve egyszer sem, pedig ittam sok vizet(valahol javasolták)de mégcsak ingerem sem volt, eszembe sem jutott..szülés után még szülőágy mellé hoztak valami kalácsfélét enni, meg vagy egy liter teát és alig bírtam pisilni, katéterrel fenyegetőztek
A szülőszobán 2,5 órát vajúdtam-előtte 3 napot otthon-
és folyamatosan ittam a málnalevél teát. Egyszer kimentem, viszont a vajúdás előrehaladtával már nem. A labda után a szülőágy mellé térdeltem és a folyamatos vizelési inger miatt kértem a szülésznőt, hogy tegyen alám lepedőket. Lényegében minden összehúzódásnál jött pisi, így lazán tudtam tartani magam és gyorsan tágultam. Szülés után is sikerült, így nem kellet katéter.
"Lényegében minden összehúzódásnál jött pisi, így lazán tudtam tartani magam és gyorsan tágultam."
azért tudtál gyorsan tágulni, mert minden osszehuzodásnál bepisiltél?
és mi az, hogy lazán tartani magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!