Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik sokáig vajúdtatok, ki...

Akik sokáig vajúdtatok, ki tudtatok menni közben pisilni?

Figyelt kérdés
Vagy mi van akkor ha kell közben pisilni?
2015. ápr. 3. 19:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

17 órát vajúdtam, sokszor pisiltem... ettem, ittam még az elején :D a beöntés miatt eleve sokat ültem a wc-n, biztos ami biztos alapon :D

végén, mikor már összeértek a fájások, de még nem tágultam ki teljesen, akkor én is kaptam oxi infúziót, akkor már feküdnöm kellett, szóltam, hogy pisilnem kell, mondták pisiljek csak ahogy vagyok :D nem tudtam, így kaptam egy csinos ágytálat, az orvosom próbálta alám tenni, de akkor végre elfolyt a magzatvíz és nyomhattam is mert akkor látta a doki, hogy már jön a feje :D

2015. ápr. 3. 22:51
 22/29 anonim ***** válasza:

ez érdekes, ahogy itt mindenkit olvasok, meglep...

én olyan 7 órát vajúdtam

max beöntés után pisilhettem(nem emlékszem rá pontosan)

onnanstól kezdve egyszer sem, pedig ittam sok vizet(valahol javasolták)de mégcsak ingerem sem volt, eszembe sem jutott..szülés után még szülőágy mellé hoztak valami kalácsfélét enni, meg vagy egy liter teát és alig bírtam pisilni, katéterrel fenyegetőztek

2015. ápr. 3. 23:55
 23/29 anonim ***** válasza:
*valszeg sokaknak a hugyhólyagját nyomja a baba amikor jönne ki, nekem inkább a végbelem fájt, de csak a vajúdás elején
2015. ápr. 3. 23:57
 24/29 anonim ***** válasza:
12 órát vajúdtam, többször is mentem pisilni. Az első néhány alkalomnál kikötötték addig az infúziót, de az utolsó 1-2 alkalomnál már vittem magammal a zacskót. :)
2015. ápr. 4. 11:40
 25/29 anonim ***** válasza:

A szülőszobán 2,5 órát vajúdtam-előtte 3 napot otthon-

és folyamatosan ittam a málnalevél teát. Egyszer kimentem, viszont a vajúdás előrehaladtával már nem. A labda után a szülőágy mellé térdeltem és a folyamatos vizelési inger miatt kértem a szülésznőt, hogy tegyen alám lepedőket. Lényegében minden összehúzódásnál jött pisi, így lazán tudtam tartani magam és gyorsan tágultam. Szülés után is sikerült, így nem kellet katéter.

2015. ápr. 5. 11:08
 26/29 anonim ***** válasza:
szulés után is katétereznek?
2015. ápr. 5. 11:18
 27/29 anonim ***** válasza:

"Lényegében minden összehúzódásnál jött pisi, így lazán tudtam tartani magam és gyorsan tágultam."

azért tudtál gyorsan tágulni, mert minden osszehuzodásnál bepisiltél?

és mi az, hogy lazán tartani magad?

2015. ápr. 5. 11:21
 28/29 anonim ***** válasza:
A laza tartás olyasmi volt, hogy felső testtel az ágyra borultam, tehát térdeltem és fájáskor hagytam, hogy jöjjön az érzés és a vizelési inger nem zavart, nem kellet visszatartani-ami ugye izomösszehúzást jelent, hogy ne vizeljen az ember. Tehát minden izmom ellazítottam odalent, így szinte folyamatosan jött vizelet és ezzel együtt a tágulás is tempós volt. Mondjuk a kitolásig szlopáltam a málnalevél-teát.
2015. ápr. 5. 11:32
 29/29 anonim ***** válasza:
értem. :) koszi, hogy leirtad.
2015. ápr. 5. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!