Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik szülés előtt tangát...

Akik szülés előtt tangát hordtak, szülés után mikor tudtatok ismét tangát hordani?

Figyelt kérdés
5 hónapja szültem, de még mindíg nagyon kényelmetlen. :-(
2015. febr. 17. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
én 2-3 hónapra rá. de ha nem kényelmes hagyd a francba,vannak nagyon szép csipkés francia bugyik is
2015. febr. 17. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem, én képtelen vagyok tangát hordani, francia bugyikat hordok, a tanga nagyon kényelmetlen, pedig előtte 10 évig csak azt hordtam.
2015. febr. 17. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Én miután begyógyult a seb és már nem fájt rögtön tudtam, semmi gondom nincs vele.
2015. febr. 17. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
szülés után 3 hónappal jött meg, azt még végig "mamabugyiztam" betéttel, aztán visszaálltam a tangára.
2015. febr. 17. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Amint elmúlt a szülés utáni vérzésem. Én annyira megszoktam a tangát, hogy a többi nekem nem kényelmes. De tisztasági betétet használtam, így nem okozott gondot a gátsebnél a bugyi.
2015. febr. 17. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
Én 6 hónapja szültem. Különleges alkalmakra veszek fel tangát, amúgy nem. Még mindig kényelmetlen, ahogy dörzsöl. Igaz, 1 nyomásból megszületett a lányom, szanaszét repedtem és vágtak is.
2015. febr. 17. 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Amint elmúlt a szülés utáni vérzésem már a régi tangáimat hordtam. Nekem semmi kényelmetlenség nem adódott belőle. Mondjuk én már a szülés másnapján simán ültem, semmi bajom nem volt a gátmetszés ellenére sem.
2015. febr. 17. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#3-as vagyok és nem értem miért kell bunkóskodni egyeseknek és lepontozni, a kérdésre válaszoltam, mindenféle megjegyzés nélkül
2015. febr. 17. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én terhesen kezdtem francia bugyit hordani ,de nem álltam vissza tangára már nem olt kényelmes.
2015. febr. 18. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem már terhesség alatt is zavart a tangabugyi, így elkezdtem csipkés franciát hordani, nadrágon keresztül a csipke szélek miatt olyan mintha tangát hordanék. 2szer szültem már, 4 hónapja a 2.-at és még mindig inkább franciát hordok. Idegesít ahogy bevág a tanga.
2015. febr. 18. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!