Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után kinek hullot...

Szülés után kinek hullot nagyon a haja? Ti tudtatok ellene valamit tenni?

Figyelt kérdés

Azt olvastam szülés után teljesen természestes a hajhullás csak akkor tekinthető korósnak a gyerek fél éves kóra után még mindig tart.

Most 3 hónapos a kis fiam de ha így folytatódik még a végén kopasz leszek , nekem egy egész maroknyi haj jön ki hajmosáskor és mindehol a lakásban a hajam van már végem van tőle.

2013. dec. 14. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos a hormonális változások miatt hullik, de majd vége lesz és ami kihullott visszanő.
2013. dec. 14. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt a test visszafogja a szőrzet vesztését. Aminek akkor kellett volna kihullania, most az is egyszerre hullik ki a természetes hajvesztéssel együtt. Soknak tűnik, de normális ütemű hajvesztés.
2013. dec. 14. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:

egyél sok őrült lenmagot, keverd mindenbe, napi 2-3 evőkanálnyit, joghurtba, süteménybe, főzelékbe, magában, stb, sok folyadékot kell hozzá inni, de a szoptatás miatt az talán úgyis megvan.

én azt csináltam, hogy összekötöttem és gyakorlatilag nem fésültem, nem bontottam ki, úgy is aludtam, a baba piszkálta volna, tehát ezért is jobb volt így, meg ha ritkábban fésültem, kevésbé hullott, és ritkábban mostam, 1,5-2 hetente. tényleg kb 6 hónapig tart, aztán helyreáll.

2013. dec. 14. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
A ksimamák kb 95%-a szenved ezzel. sokmindnent nem lehet vele tenni. idövel javul. nem ritka hogy szoptatás alatt elveszitik az eredeti hajtüömegük akár 60%-át. Késöbb ez vissza fog dúsulni.
2013. dec. 14. 22:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Elég sok hajam van hála ég így nagyon nem is lehet észre venni mennyi hajat fésültem már ki. Igen most én is azt csinálom hogy lófarokba, vagy kontyba kötöm a hajam és max heti egyszer mosom meg , és csak hajmosáskor fésülöm meg.
2013. dec. 14. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha maradt, heti 3x szedj terhesvitamint. Nekem segített, valamelyest csökkent a hajhullás intenzitása.
2013. dec. 14. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
22 honapja szultem, mindig hullik :( bàr màr nem annyira, mint a szulest koveto elso honapokban.
2013. dec. 14. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos teljesen természetes, nekem is csomókban hullott és borzasztó sokáig, pedig sokmindent kipróbáltam. 6 hetes volt a lányom mikor kezdődött és 5 hónapos mire vége lett. Elől teljesen felkopaszodtam, mint Mickey-egér! :(

Szedtem Revalidot, használtam többféle spec sampont, egyebeket, végül amikor megállt, akkor a Lush-tól a New samponkorongot használtam, ismerős ajánlotta, bár gondolom egyébként is lassan elállt volna, de 1-2 héten belül tényleg vége szakadt akkor. Viszont abban biztos volt szerepe, hogy hipp-hopp visszadúsult a hajam, ami elég égető probléma volt, felkopaszodva :(

Úgyhogy ezt jószívvel ajánlom, de legfőképpen azért, hogy visszadúsuljon, mert aminek ki kell hullani, az úgy is kihullik, ezt mondta a fodrászom is...

És mostanában is el kezdett hullani a hajam, elég durván (nem szültem, semmi ilyesmi, vérképem is ok) és most a New samponkorong hamar megállította a hullást, pedig már kezdtem aggódni...

2013. dec. 14. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!