Szülés után kinek hullot nagyon a haja? Ti tudtatok ellene valamit tenni?
Azt olvastam szülés után teljesen természestes a hajhullás csak akkor tekinthető korósnak a gyerek fél éves kóra után még mindig tart.
Most 3 hónapos a kis fiam de ha így folytatódik még a végén kopasz leszek , nekem egy egész maroknyi haj jön ki hajmosáskor és mindehol a lakásban a hajam van már végem van tőle.
egyél sok őrült lenmagot, keverd mindenbe, napi 2-3 evőkanálnyit, joghurtba, süteménybe, főzelékbe, magában, stb, sok folyadékot kell hozzá inni, de a szoptatás miatt az talán úgyis megvan.
én azt csináltam, hogy összekötöttem és gyakorlatilag nem fésültem, nem bontottam ki, úgy is aludtam, a baba piszkálta volna, tehát ezért is jobb volt így, meg ha ritkábban fésültem, kevésbé hullott, és ritkábban mostam, 1,5-2 hetente. tényleg kb 6 hónapig tart, aztán helyreáll.
Sajnos teljesen természetes, nekem is csomókban hullott és borzasztó sokáig, pedig sokmindent kipróbáltam. 6 hetes volt a lányom mikor kezdődött és 5 hónapos mire vége lett. Elől teljesen felkopaszodtam, mint Mickey-egér! :(
Szedtem Revalidot, használtam többféle spec sampont, egyebeket, végül amikor megállt, akkor a Lush-tól a New samponkorongot használtam, ismerős ajánlotta, bár gondolom egyébként is lassan elállt volna, de 1-2 héten belül tényleg vége szakadt akkor. Viszont abban biztos volt szerepe, hogy hipp-hopp visszadúsult a hajam, ami elég égető probléma volt, felkopaszodva :(
Úgyhogy ezt jószívvel ajánlom, de legfőképpen azért, hogy visszadúsuljon, mert aminek ki kell hullani, az úgy is kihullik, ezt mondta a fodrászom is...
És mostanában is el kezdett hullani a hajam, elég durván (nem szültem, semmi ilyesmi, vérképem is ok) és most a New samponkorong hamar megállította a hullást, pedig már kezdtem aggódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!