Én 21 órát vajúdtam,de nekem csak az első pár órába kellett kimennem pisilni pedig rengeteget ittam végig úgy ki voltam száradva,nem is értem hogy nem kellett,na de szülés után legalább tudtam pisilni.
2015. ápr. 3. 19:11
3/29 anonim válasza:
Persze, a szülőszoba mellett volt egy fürdőszoba, többször is kimentem.
2015. ápr. 3. 19:18
4/29 anonim válasza:
a szuloszobában volt egy furdoszoba, a szoba olyan volt, mint egy kis lakrész.
szoval az ágytol 2 lépésre volt a furdo, igy igen, kimentem pisilni..pláne hogy ilyenkor az ember szervezete automatikusan tisztitani kezdi magát, szoval jon a hasmenés is :D (tudom, otthon elotte beontést adnak, meg mindenfélét, itt azt mondták tokéletesen felesleges, mert a szervezet kipucolja magát, na igyis lett..) kozban pedig a novérek, folyamatosan hozták a vizet (ami Evian volt és rá volt irva a palackra, hogy Isten hozta az ujszulott és az anyukát :) spéci kiadás a korház számára, mivel Evian mellett élunk)
2015. ápr. 3. 19:23
5/29 anonim válasza:
Igen, meg az infuzios allvanyt is vittem magammal.
2015. ápr. 3. 19:47
6/29 A kérdező kommentje:
ma 19:47
Miért kaptál infúziót?
Ugye nem kap midnenki???
2015. ápr. 3. 19:48
7/29 anonim válasza:
7 órát vajúdtam a kórházban (előtte tizenakármennyit itthon), a kórházban nem voltam pisilni. Fektettek, rámkötötték a ctg-t, kaptam oxit, esélyem sem lett volna. Épp ágyhoz nem szögeztek. Ha még egyszer tehetném, nem mennék be, csak ha kint lóg a gyerek feje.
2015. ápr. 3. 19:50
8/29 anonim válasza:
(oxitocin nálunk nincs)
infuziot, csak kozvetlen a szulés elott 1 orával.
engem egyébként megkatétereztek szulés elott egy félorával, de semmit nem éreztem belole.
2015. ápr. 3. 19:57
9/29 anonim válasza:
Utolsó: Miért kellett katéterezni? Nem tudtál kimenni pisilni?
2015. ápr. 3. 19:59
10/29 anonim válasza:
5.vagyok, oxit kaptam. Nem, nem kap mindenki. Csak atert irtam, hogy a wc-re menest meg lehet oldani, ha akarod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!