Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hkm vagyok nálatok h...

38 hkm vagyok nálatok h indult meg a szülés honnan tudtátok h itt az idö volt valami elöjel ilyesmi?

Figyelt kérdés
Nagyon felvizesedtem és pár napja nagyon sürün keményedik a pocakom és szuro érzést érzek ott lent és mintha a baba is bugyi vonal alatt mozogna de nagyon keveset mozok kajálás után kicsit beindul de nem nagyon máskülönben.
2015. márc. 3. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt semmi előjel, mentem a szokásos vizsgálatra és az orvosom kézen fogott utána és felvezetett a szülőszobába kb.

Oxit kaptam, burkot repesztettek és nagyon hamar meg is született a fiam. Teljesen ki volt nyílva améhszáj, szétnyomta a baba, de nem éreztem semmi szülésre utaló jelet. 38. héten volt

2015. márc. 3. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:

már betöltöttem a 41.hetet, szóval nagyon vártam jóslókat meg görcsöket, de egyszer sem volt a terhességem alatt.

szóval nyugodtan vártam a nagy napot:) aztán egyik hajnalban elfolyt a magzatvizem. és egyik pillanatról a másikra 3 perces fájásaim lettek.

nálam a front inditotta be. mivel most szintén front jön elképzelhető hogy nemsokára babázol!

2015. márc. 3. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát szeretném ha kicsalná a front de nem sok esélyt látok rá mert nem nagyon akar reagalni a dolgokra :)eddig a velünk egyidöbe kiirtak közül sokan megszultek már de mi nem csinálunk semmit a hatására sajnos
2015. márc. 3. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Én két héttel túlhordtam (hivatalosan csak 3 nappal), de melegfronttal jött a gyermek :)

Reggel zuhanyzáskor elkezdett szivárogni a magzatvíz, és délután megérkezett a kislányom.

Viszont nekem előtte hetekig rengeteget keményedett a hasam, és többször volt olyan erős görcsöm, keresztcsont fájdalmam, hogy azt hittem, szülni fogok. A végén mégis totál fájdalommentesen kezdődött a szülésem, és végül a fájásaim is csak azért indultak el, mert burkot repesztettek.

2015. márc. 4. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:
En tulhordam, 40+6 hetre szultem, semmi joslofajas semmi elojel nem volt. Szules elotti napon bementunk a kozeli nagyvarosba s korulbelul 5 orat elsetalgattunk, estere teljesen kivoltam. Masnap hajnalban kezdodtek a fajasok, delben pedig mar szultem is.:)
2015. márc. 4. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!