Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok! Akinek volt sok...

Császárosok! Akinek volt sok előteje már a terhesség utolsó hónapjaiban, mikor indult meg a tejetek? Tudtatok szoptatni?

Figyelt kérdés
Nekem a 20. héttől van előtejem, most vagyok 35 hetes terhes.
2015. jan. 7. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Az elsőnél már nem emlékszem pontosan, de olyan félidő után valamivel volt előtej, a másodiknál egyáltalán nem volt, de mindkétszer tudtam szoptatni.

Mind a kétszer császárom volt, az elsőt 27 hónapig szoptattam, a tej szinte rögtön beindult, az 5. naptól nem kellett már pótlás. A másik még csak két és fél hónapos, de ő is kizárólag anyatejes, és még fejek is pluszban minden nap (a lefejtet nem adom oda neki).

Nála rögtön megindult, és pótlás sem kellett, pedig programozott császár volt a 39. héten (az első sürgősségi).

2015. jan. 7. 19:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem is programozott császár lesz.

Köszönöm a válaszod! :)

2015. jan. 7. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Sürgősségi császárom volt. Előtejem a 25. héttől volt. 5 nappal a műtét után tudtam szoptatni, addig nem indult be a tejem, amíg haza nem értünk a kórházból. (Ehhez hozzátartozik, hogy nagyon megviseltek a történtek, és csak akkor lett tejem, amikor hazaértünk onnan végre.) Utána egy évig szoptattam.
2015. jan. 7. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
nagyon sok előtejem volt. a 3 nap már volt és 4 nap már rendesen tudtam szoptatni, de csak 3 hónapig volt tejem, de addig rengeteg, utána egyik napról a másikra elapadt.
2015. jan. 7. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Elso lanyomnal semmi elotejem nem volt, penteken inditottak reggel, du. Csaszar, hetfon belovellt a mellem. Par het mulva szuletik a masodik lanyom, kb. 2 honapja apadt el teljesen a tejem a szoptatas abbahagyasa utan, de elotejem most sincs.18 ho lesz kettejuk kozott, 13 honapos koraig szopizott a lanyom, majd mar nem kerte.
2015. jan. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!