Akik sokáig vajúdtatok, ki tudtatok menni közben pisilni?
Figyelt kérdés
Vagy mi van akkor ha kell közben pisilni?2015. ápr. 3. 19:00
11/29 anonim válasza:
Én csak 5 órán át vajúdtam, ám eközben nem engedtek sajnos felállni az ágyról, mert rám volt kötve az NST és az infúzió is be volt kötve.
Egyszer pisiltem, akkor a férjem tartotta alám az ágytálat :)))
12/29 anonim válasza:
mikor megkérdezték mikor pisiltem utoljára és azt válaszoltam, hogy kb. 3-4 orája, sokallották, igy egybol katéterezés lett a vége.
13/29 sandrachnologic válasza:
14 orat vajudtam, 2x voltam közben pisilni. 40 fok volt, inni nem lehetett, felváltva csopogott az oxitocin a dehidratalo infuzioval. Vegul császár lett.
14/29 anonim válasza:
igaz én csak 9 órát vajúdtam, amíg csak az elején voltunk akkor kimentem infúziós álvánnyal pisilni, az utolsó 3 órában meg a szülésznőm katéterezett. akkor már "nem engedett" ki a mosdóba.
15/29 anonim válasza:
Igen, küldtek is, hogy menjek. Vittem az infúziós állványt.
16/29 anonim válasza:
Én nem vajúdtam sokat, kb csak öt órát, de rengetegszer voltam kint pisilni, bár legtöbbször pár cseppnel nem jött több. Az utolsó fél órában már fektettek, rajtam volt a ctg, ha tudtam beszélni a fájdalomtól, akkor csak azt hajtogattam, hogy bepisilek. A dokim szerint ennyiszer még senkitől nem hallotta, hogy pisilnie kell. De én tényleg úgy éreztem, meg mintha szét akarna durrani a hólyagom.
17/29 anonim válasza:
Én reggel 10-kor indultam a korházba, korábban felkészültem , vettem néhány felnőtt méretü pelenkát az utra, ami jól jött mert utközben elment a magzatviz. Délre a korházba voltam , este 6-ig nem kellett pisilni. Nem volt császár aznap, este voltam fürödni, pisiltem, még nem indult be, a magzat vizem még szivárgott, este sem jöttek meg a fájások de 11-kor beindultak, meg akartam várni a dokimat aki reggel jött be, éjjel már nem volt szabad járkáljak, szuriztak, éngemet is akartak katéterezni de én nem akartam, végülis rámadtak még egy pelust amivel reggelig megvoltam, 10 kor szültem.
18/29 anonim válasza:
oxy,meg nst, hát én ágytálat kaptam. mondjuk már elég sűrűk meg erősek voltak mikor kellett pisilnem,nem tudom,hogy mentem volna ki.(rá egy órára kb volt meg).
19/29 anonim válasza:
12 órát vajúdtam a kórházban kórteremben (elötte már bent feküdtem), na az a rész kb kiesett. A szülőszobán még 7 órát töltöttem, ha jól emlékszem 2x voltam pisilni. Némi segítséggel kisétáltam, a több órányi vajúdástól/fájdalomtól világomat nem tudtam, az erőm a béka feneke alatt volt.
20/29 anonim válasza:
Persze, a vajúdás alatt simán, többször is, még zuhanyozni is kimehettem. Amikor már a szülőágyon voltam, akkor nem engedtek ki, ágytálba kellett pisilnem.. :S.. (Vajúdás 12 óra volt + a szülőágyon 3 óra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!